RTX 3060 laptopta CS2 FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 11

schopenuidas

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12700H
Bellek: 16GB
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3060
Monitör: FHD 144Hz IPS
En düşük ayarlarda FPS 300-400 arası gidiyor. Sonra smoke atınca veya normal yürürken bir şey oluyor ve oyun takılıyor ekran donuyor ve haliyle ölüyorum 5-6 saniye sonra ekran geliyor ve ateş de edemiyorum ilk 2-3 saniye sonra çözülüyor bu 1 rauntta 1-2 defa geliyor ve artık oldukça sıktı.

Sistem özelliklerim HP Victus laptop 3060 ekran kartı i7 12700H işlemci NVIDIA grafik ayarları en güncelinde 16 GB RAM W11.

Eğer şarjda oynamıyorsan FPS zamanla düşer sonrasında takılmalar başlar.
sarjda oynuyorum tabii ki
Hocam oyun halen optimizasyon tarafında sorunlar yaşıyor, V-Sync açıp deneyin eski sistemimde takılma sorunu yaşamıştım V-Sync ile nispeten düzelmişti.
bu dikey sabitleme olayı değil mi zaten forumda bi konuda görmüştüm çoklu arabellekleme yi açın diyordu ama bulamadım cs2 de yok galiba bu arada açıp kapalı denedim olmadı

Şarjda oynuyorum tabii ki.

Bu dikey sabitleme olayı değil mi zaten forumda bir konuda görmüştüm çoklu arabellekleme yi açın diyordu ama bulamadım CS2 de yok galiba bu arada açıp kapalı denedim olmadı.

Konsol a fps_max 240 benim monitor 240 Hz olduğu için böyle yazdım seninki kaçsa öyle yazarsan FPS'in sabitlenecektir.

En düşük ayarlarda FPS 300-400 arası gidiyor. Sonra smoke atınca veya normal yürürken bir şey oluyor ve oyun takılıyor ekran donuyor ve haliyle ölüyorum 5-6 saniye sonra ekran geliyor ve ateş de edemiyorum ilk 2-3 saniye sonra çözülüyor bu 1 rauntta 1-2 defa geliyor ve artık oldukça sıktı.

Sistem özelliklerim HP Victus laptop 3060 ekran kartı i7 12700H işlemci NVIDIA grafik ayarları en güncelinde 16 GB RAM W11.

CS2 hala düzelmedi Valve düzeletene kadar bekleyin bence bu tarz sorun yaşayanları çok fazla görüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı