Utku67Utku Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 RAM 20GB Ekran kartı Rtx 3060mobile İşlemci Ryzen 5 5600h Suicide Squad oynuyordum GPU kullanımına bakınca 0 olduğunu gördüm. Grafikleri yükseltince de düzelmedi.
Suicide Squad oynuyordum GPU kullanımına bakınca 0 olduğunu gördüm. Grafikleri yükseltince de düzelmedi.
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 Son NVIDIA driverlarında GPU kullanımı istatistiğiyle ilgili sıkıntılar var. Eğer beklendiği gibi FPS alınıyorsa sorun yok. Artı 0 Eksi
Son NVIDIA driverlarında GPU kullanımı istatistiğiyle ilgili sıkıntılar var. Eğer beklendiği gibi FPS alınıyorsa sorun yok.
KS KS Utku67Utku Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 Procon1337 dedi: Son NVIDIA driverlarında GPU kullanımı istatistiğiyle ilgili sıkıntılar var. Eğer beklendiği gibi FPS alınıyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... 60 FPS veriyor grafiklere kıyasla düşük geldi düşük grafiklerde oynuyordum. Belki oyunun optimizasyonu kötüdür o zaman. Artı 0 Eksi
Procon1337 dedi: Son NVIDIA driverlarında GPU kullanımı istatistiğiyle ilgili sıkıntılar var. Eğer beklendiği gibi FPS alınıyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... 60 FPS veriyor grafiklere kıyasla düşük geldi düşük grafiklerde oynuyordum. Belki oyunun optimizasyonu kötüdür o zaman.
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #4 Utku67Utku dedi: 60 FPS veriyor grafiklere kıyasla düşük geldi düşük grafiklerde oynuyordum. Belki oyunun optimizasyonu kötüdür o zaman. Genişletmek için tıkla... HWMonitor tarzı bir uygulamayla ekran kartının güç tüketimine bakarak da bu anlaşılabilir. Artı 0 Eksi
Utku67Utku dedi: 60 FPS veriyor grafiklere kıyasla düşük geldi düşük grafiklerde oynuyordum. Belki oyunun optimizasyonu kötüdür o zaman. Genişletmek için tıkla... HWMonitor tarzı bir uygulamayla ekran kartının güç tüketimine bakarak da bu anlaşılabilir.