RTX 3060 laptopun oyunlarda %98 GPU kullanması normal mi?

İşletim sistemi
Windows 11
Hocam Windows'un kendi sağladığı oyun şeysinden bakmak yerine NVIDIA'nın kontrol panelinden bakabilir misiniz? Alt r basın aynı anda.
Bunda böyle gösteriyor

Dosya Ekleri

• 20230907_214156.jpg
    20230907_214156.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 33
Hocam buradan anlatması zor olur YouTube'a DDU ile sürücü kaldırma yazın çıkar zaten çok daha iyi anlarsınız benim burada yazmamdan.
Yok hayır ne işe yarar nasıl çözer anlamında sordum arattığımda yararlarını bulamadım sadece nasıl yapıldığı gösterilmiş

Hocam buradan anlatması zor olur YouTube'a DDU ile sürücü kaldırma yazın çıkar zaten çok daha iyi anlarsınız benim burada yazmamdan.
Büyük ihtimalle RAM yetmediği için yaşıyorum bunları yakın zamanda arttırıcam RAMi o sebeple gereksiz bi şey yapmak istemiyorum

Yok hayır ne işe yarar nasıl çözer anlamında sordum arattığımda yararlarını bulamadım sadece nasıl yapıldığı gösterilmiş

Büyük ihtimalle RAM yetmediği için yaşıyorum bunları yakın zamanda artıracağım RAM'i o sebeple gereksiz bir şey yapmak istemiyorum

Hocam alakası yok. Attığınız görsellerde ekran kartının hızının 810MHz de sabitlendiği gözükmekte. Buna driverlar neden oluyor olabilir. Ekran kartı sürücüsünü sıfırlamak diye bir şey olmadığı için silip geri kuracaksınız o kadar. Herhangi bir sorun olmaz.

Hocam alakası yok. Attığınız görsellerde ekran kartının hızının 810MHz de sabitlendiği gözükmekte. Buna driverlar neden oluyor olabilir. Ekran kartı sürücüsünü sıfırlamak diye bir şey olmadığı için silip geri kuracaksınız o kadar. Herhangi bir sorun olmaz.
Teşekkürler hocam yapıcam birazdan sorun çözüldü mü çözülmedi mi diye yazarım.

Hocam yaptım ekran kartı kayboldu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı