RTX 3060 mı 3060 Ti mı?

3060 ile hangi oyunda rtx açmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama fsr teknolojisi dlss aratmaz.
Aratıyor be hocam bende 5500 xt var God Of War'da FSR 2.0'ı kalite modunda denemiştim grafiklerde gözle görülür bozulma oluyor ve fps 10-15 fps artışı oluyor. DLSS izlediğim videolarda çok daha iyi iş çıkarıyor hem daha az grafik bozuyor hemde daha fazla fps artışı sürüyor. Ama FSRde kötü değil kalite modunda kulanılır özellikle bazı oyunlarda çok iyi iş çıkarıyor

Spiderman ve cyberpunkta açmayı düşünüyorum fsr daha tam oturmadı diyorlar
Denersin ama Rx 6700 xt rx 6750 xt rx 6800 gibi kartlarda açmana gerek yok zaten yeterince performanslılar :)

Spiderman ve cyberpunkta açmayı düşünüyorum fsr daha tam oturmadı diyorlar

Control dışında rtx açtığım an 30fps görüyorum, 3060 var. FSR 3.0 testlerini incele.

Aratıyor be hocam bende 5500 xt var God Of War'da FSR 2.0'ı kalite modunda denemiştim grafiklerde gözle görülür bozulma oluyor ve fps 10-15 fps artışı oluyor. DLSS izlediğim videolarda çok daha iyi iş çıkarıyor hem daha az grafik bozuyor hemde daha fazla fps artışı sürüyor. Ama FSRde kötü değil kalite modunda kulanılır özellikle bazı oyunlarda çok iyi iş çıkarıyor

God of war da dlss de de quality modda camurlașiyor görüntü. Direkt kapattım.

Denersin ama Rx 6700 xt rx 6750 xt rx 6800 gibi kartlarda açmana gerek yok zaten yeterince performanslılar :)
Doğrudur hocam ama 1080p kullanacağım 6800 1080p ye fazla gelebilir

Control dışında rtx açtığım an 30fps görüyorum, 3060 var. FSR 3.0 testlerini incele.

God of war da dlss de de quality modda camurlașiyor görüntü. Direkt kapattım.
3060 8 gb mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı