RTX 3060 mı RX 6600 mü?

Bütçe
16.000 17.000
Masaüstünde ve hafif işlerde aradaki okuma yazma hızının farkını anlayamazsınız.
Rekabetçi oyunlarda daha belli olur,Adata SSD nin değerleri yeterli.

Marka olarak bir şey diyemem hocam kronik sıkıntıları olabilir bilmiyorum.

Masaüstünde ve hafif işlerde aradaki okuma yazma hızının farkını anlayamazsınız.
Rekabetçi oyunlarda daha belli olur,Adata SSD nin değerleri yeterli.
Adata ve Green'i araştırdım ama çoğu kişi önermiyor ve güzel söylemiyor hocam emin misiniz size güvenim tam Kingstone nv2 500gb ssd ile kıyaslarsak para israfı olur mu

Adata ve Green'i araştırdım ama çoğu kişi önermiyor ve güzel söylemiyor hocam emin misiniz size güvenim tam Kingstone nv2 500gb ssd ile kıyaslarsak para israfı olur mu
Green alınmaz,fakat Adata hazır sistemlerde tercih edilebilir.
Yakın fiyatlardaki SSD ler fiyat farkını hak etmiyorlar, yaparsanız Kioxia 1 TB yaparak alın.

Green alınmaz,fakat Adata hazır sistemlerde tercih edilebilir.
Yakın fiyatlardaki SSD ler fiyat farkını hak etmiyorlar, yaparsanız Kioxia 1 TB yaparak alın.
Tam da onu araştırıyordum %80 ihtimalle öyle yapacağım peki anakartım ile uyumlu mu nasıl anlayacağım?

Yeni nesil anakartların neredeyse hepsinde M.2 SSD desteği var hocam, ayrıca SSD lerde uyumsuzluk gibi bir sorun yok.

Samsung 970 Evo Plus MZ-V7S500BW 500GB 3500/3300MB/s NVMe M.2 SSD Disk bu SSD için dişimi biraz sıkabilirim ne diyorsunuz hocam? araştırdım ve çoğu kişi çok iyi diyor alınabilecek en iyi bireysel kullanım ssdsi falan diyorlar*​

Bu fiyata 1TB SSD alınır biraz daha eklenip hocam cidden işiniz oyun içinse gerek yok bu kadar hızlı bu sisteme açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…