RTX 3060 mı RX 6600 mü?

Bütçe
16.000 17.000
Bu fiyata 1TB SSD alınır biraz daha eklenip hocam cidden işiniz oyun içinse gerek yok bu kadar hızlı bu sisteme açıkçası.
Dostum sistem hazır olduğu için bana önerilen ssdlerden yorum yapıyorum daha iyisini elbet alabilirim ama ssdyi çıkartma tercihi gibi bir tercihim yok malesef yukarıdaki linkten girersen ssd kısmına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın

3060 saf güç olarak 6600'den birazcık güçlü. Ancak işin içine NVIDIA'nın sunduğu teknolojilerde girince fark daha fazla oluyor. İkisi arasında bir karar vereceksen 3060 olsun.
Sharpen | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6650 XT 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu sistemde karar kıldık arkadaşlar bana çok daha güzel bir sistem önerdi ve gerçekten de verildiği parayı hak ediyor sadece bazı düzenlemeler yapıyoruz yine de cevabın için teşekkürler

Bu fiyata 1TB SSD alınır biraz daha eklenip hocam cidden işiniz oyun içinse gerek yok bu kadar hızlı bu sisteme açıkçası.
1676840191099.png

Samsung EVO tek alacaksınız olarak görmüştüm 500 TL verip böyle kaliteli SSD almak tabii ki daha mantıklı KB.ben adata ssd alırdım

Samsung EVO tek alacaksınız olarak görmüştüm 500 TL verip böyle kaliteli SSD almak tabii ki daha mantıklı KB.
hazır sistemde verilen ssdi bu

WD Green SN350 WDS480G2G0C 480GB 2400/1650MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk ve bu ssd 680 lira​

500 lira üstüne ekleyip ya 1tb ya da o iki samsungdan birisini almak istiyorum kararlarınıza göre değerlendireceğim teşekkür ederim şimdiden
1676840396880.png
peki bu arkadaş diğer 3nün yanında nasıl kalıyor +500 bandında bu 4 ssdi arasındayım şu seçenekler de var;

1676840462880.png

Dostum sistem hazır olduğu için bana önerilen ssdlerden yorum yapıyorum daha iyisini elbet alabilirim ama ssdyi çıkartma tercihi gibi bir tercihim yok malesef yukarıdaki linkten girersen ssd kısmına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın

Sharpen | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6650 XT 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu sistemde karar kıldık arkadaşlar bana çok daha güzel bir sistem önerdi ve gerçekten de verildiği parayı hak ediyor sadece bazı düzenlemeler yapıyoruz yine de cevabın için teşekkürler

Eki Görüntüle 1675849
Evet o ekran kartı her ikisinden de güçlü doğru bir karar olmuş hayırlı olsun diyorum.

Ben bu hazır sistemi aldığımda kabloları takıp çalıştıracağım değil mi her şey(sistem) kurulu olacka driverlar falan
Evet,sistem montaj hizmetini seçerseniz sistem kurulu gelir.
Testleri vs. yapılmış olarak elinize ulaşır,siz sadece BIOS üzerinden XMP ayarı yapacaksınız.

Samsung EVO tek alacaksınız olarak görmüştüm 500 TL verip böyle kaliteli SSD almak tabii ki daha mantıklı KB.ben adata ssd alırdım
Peki dostum sence Adata Legend SSDsini alıp ekstra 1tb hdd almak mı 700 liraya yoksa sadece 1tb ssdi almak mı

Team 1 TB tercih edilebilir.
Team 1tb ssdsi epey ve incehesapta okuma ve yazma hızları farklı olarak gösteriyor sanırım Kioxia 1Tbyi tercih edeceğim maksimum ne kadar kötü olabilir ki bilmiyorum

Son düzenleme:
Hocam bence sadece 500 GB yeterli olacaktır ilk 2 3 ay sonra ekstra 500 GB daha SSD alabilirsiniz 600 650 bandında. Ek seçeneklerden Adata Legend alırdım ben.

Kioxia Toshiba SSD diye biliyorum adını değiştirdi kronik ve hız düşme sorunları var galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı