RTX 3060 mı RX 6600 XT mi?

Samsung'un okuması 3600 MB yazması 3000 MB.

Hem hızını hem de fiyatını yanlış söylemişsiniz hocam. Sürekli yanlış bilgi veriyorsunuz lütfen biraz dikkatli araştırın. 1.500TL dediğiniz ürün yurt dışı yani üstüne vergisi bindirildiğinde fiyatı artacak Türkiye'de ise en ucuz 1.500TL.
SSD'nin okuma ve yazma hızı kıyasladığım SSD ile 1/1 aynı.

Samsung WD e göre daha iyi çünkü Samsung bu depolama birimlerini en iyi üreten firmalardan birisi.

Cahile laf anlatılmaz boş verin.

Madem bozulan ekran kartlarımızı anlatıyoruz, 2070'im yanmıştı sonra AMD'ye geçtim herhangi bir sorun yaşamadım. Tüm markayı mükellef tutmak bana pek doğru gelmiyor.

Hocam bozulduğundan bahsetmedim çok sıkıntı yaşadım dedim. Yine diyorum bir daha AMD'ye yaklaşmam yani forumdan birisinden de yardım istemiştim adam bana YouTube'dan değil forumdan ya dedi forumdan yazınca falanda terslemişti o derece garip durumlar oluyordu.

Dolu kullanan var 6 ay 6600 kullandım RX 570 kullandım bir ben bir görmedim sütçü sorunu.

Sütçü sorunu ne anlama geliyor bilmiyorum fakat başım bayağı ağrımıştı o dönemler onunda etkisi var ne bileyim üniversiteye gittik ev veren yok bir yandan PC'de işimi halledemiyorum. Ama komik olan kısım ise sattığım adamda tık yok miss gibi çalıştırıp kullanmış. Dedim usta böyle böyle bende oyunlarda FPS düşüklüğü var ne bileyim Alt Tab atarken ekranımda yeşil yatay çizgiler çıkıyor, WattMan hatası dolu dolu alıyorum falan dedim sonrasında adam anladım kardeşim fakat bende sorun yok dedi şaşırmıştım sonra umursamadım

2016'dan 2022'ye kadar hem AMD hem Nvidia kullandım. Yaklaşık 1 yıldır ise RX 6600 sahibiyim. WattMan denilen şeyi RX 580 kullanırken almıştım. Onun dışında Radeon 6000 özelinde bir sorun rastlamadım. Şimdi bizim asıl önceliğimiz F/P olmalı. Giriş seviyesi kartlarda zaten DLSS, RT gibi etmenleri dikkate almıyorum. Bunların performans noktasında özellikle AAA oyunlarda işlemediği açık. Biz RTX 3050 fiyatına RX 6600 bulabiliyorsak tercih nettir. He kullanıcı Nvidia yanlısıdır, yayın ve Render işleriyle haşır neşirdir. Bunu anlarım. Lakin AMD kartlar sorun çıkarıyor algısını bizzat içinde olan birisi olarak kabul edemem. He yanlış anlamayın, AMD'yi övüyor değilim. Radeon 7000 ise bana göre vasatlık barındırıyor ama düşük bütçede RTX 3000 ile Radeon 6000 arasındaki tercih edilebilir taraf AMD'dir.

Olabilir hocam saygı duyarım. Herhalde benim PC'nin kalan bileşenleri ırkçıydı bilemedim kabul etmediler AMD kartı. Benden çıkıp Rize'ye giden karta yolda mı bir şey oldu yoksa Rize'de adam mı oldu bilmiyorum da orada uslanmış düzgün çalışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…