RTX 3060 mı yoksa Oculus Quest 2 VR mi?

417925

Hectopat
Benim şu an RX580 ekran kartım var ama RTX'ya da Oculus Quest 2 almak istiyorum ama karar veremiyorum hangisini alırsam daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim şu an RX580 ekran kartım var ama RTX'ya da Oculus Quest 2 almak istiyorum ama karar veremiyorum hangisini alırsam daha iyi olur?

RX 580 ile pcvr oyunlarını hala oynayabiliyorsunuz. GTX 1650 ve RX 590 kullanan arkadaşlarım Quest 2'yi kolayca kaldırabiliyor PC'de. Bazı oyunlarda ayarları ve çözünürlüğü hafif kısmanız gerekebilir. RTX 4000 serisindeki kartlar VR için RTX 3000 ve RX 6000 serisine kıyasla daha kötü. Sonuçta 4000 serisi kartları normalde kötü performansa sahip ve sadece DLSS 3 ile kurtarmayı deniyor onu. Ama DLSS 3 VR'da çalışan bir şey değil. Gelecekte 6700 XT alırsanız çok daha iyi çalışır, 4060 Ti'dan bile VR için. İlk Quest 2, sonra da 6700 XT veya 3060 alabilirsiniz.

Bence günümüz için düşünürsek kaliteli fazla VR oyunu yok. 3060 daha mantıklı gibi.

Bana kalırsa ekran kartını tercih etmek daha mantıklı. VR Endüstrisinin gelişmesi için daha çok yolu var. İçerik yok, ergonomik değil v.b

Kısaca VR başlık alırsanız 1-2 hafta hevesle oynayıp daha sonra kenara atacağınız bir cihaz olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı