Hocam performans modları yükleyin mesela OptiFine beter FPS vb.
Muhtemelen Minecraft'ı işlemcinin ekran kartıyla oynuyorsun. RTX 3060'ın Minecraft'tan 300 FPS alması imkansız. Shader seçtiğiniz kısmın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Muhtemelen Minecraft'ı işlemcinin ekran kartıyla oynuyorsun. RTX 3060'ın Minecraft'tan 300 FPS alması imkansız. Shader seçtiğiniz kısmın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Evet şu an Intel UHD Graphics ile oynuyorsunuz. RTX 3060 ile oynamak için Nvidia Denetim Masasından tüm uygulamalar için "Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisini" seçiniz.Onları denedim.
Atarım peki normal ekran kartıyla nasıl oynayabilirim?
Evet şu an Intel UHD Graphics ile oynuyorsunuz. RTX 3060 ile oynamak için NVIDIA Denetim Masası'ndan tüm uygulamalar için "yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini" seçiniz.
NVIDIA denetim masası>3D ayarlarının yönetilmesi> genel ayarlar> tüm işlemler için "yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini tercih et" @478757
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.