Çözüldü RTX 3060 Minecraft performans düşürmeyen Shader önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

478757

Decapat
Makaleler
1
Merhaba. Ben RTX 3060'lı bir laptop kullanıyorum. Normalde Minecraft'da 300 FPS alırken shaderla 20'ye düşüyor. 32 GB RAM var. FPS düşürmeyecek shader öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
NVIDIA denetim masası>3D ayarlarının yönetilmesi> genel ayarlar> tüm işlemler için "yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini tercih et" @478757
Hocam performans modları yükleyin mesela OptiFine beter FPS vb.

Onları denedim.

Muhtemelen Minecraft'ı işlemcinin ekran kartıyla oynuyorsun. RTX 3060'ın Minecraft'tan 300 FPS alması imkansız. Shader seçtiğiniz kısmın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Atarım peki normal ekran kartıyla nasıl oynayabilirim?

Muhtemelen Minecraft'ı işlemcinin ekran kartıyla oynuyorsun. RTX 3060'ın Minecraft'tan 300 FPS alması imkansız. Shader seçtiğiniz kısmın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• resim_2021-11-07_115823.png
    resim_2021-11-07_115823.png
    89,3 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleyen: Moderatör:
Onları denedim.

Atarım peki normal ekran kartıyla nasıl oynayabilirim?
Evet şu an Intel UHD Graphics ile oynuyorsunuz. RTX 3060 ile oynamak için Nvidia Denetim Masasından tüm uygulamalar için "Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisini" seçiniz.

Hocam çok sağ ol RTX 4060 var bsl shader kullanırken FPS düşüktü dediğini yaptım artık ekran kartını kullanıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı