normalde bu kadar yuksek degil denemek için mining yaptım oyuzden.71 derece çalışan ekran kartının VRAM'leri kaç derecedir Allah bilir. Kartın LHR olup olmama durumuna göre alabileceği maksimum hashrate'yi öğren. Core Clock ve voltajı düşürürken Memory Clock'i arttır. Stabil değeri alana kadar voltajı düşürebildigin kadar düşür. Senin konunun altında da benzer konular var onları da oku bence fikir sahibi olmak açısından. Bir de bellek markasina göre de ayarlar değişebiliyor. Kısacası genel fikir edindikten sonra biraz kurcalaman lazim senin karttin ayarlarını bulman için.
Anladım hocam demek istediğim Core Clock ve voltaj ayarlarını bir an önce yapman gerektiği. Uzun süre bu derecelerde çalıştirma kartı.normalde bu kadar yuksek degil denemek için mining yaptım oyuzden.
En fazla kaç olması iyi olur benim açımdanAnladım hocam demek istediğim Core Clock ve voltaj ayarlarını bir an önce yapman gerektiği. Uzun süre bu derecelerde çalıştirma kartı.
yaptım fakat mh değerlerinde bir değişiklik olmadıPower limit 65-70, Core clock -500, Memory clock +1300. Fan hızını da 50 derecenin altında tutacak şekilde ayarlarsanız iyi olur.
Emin misin? Bu ayarlarla 48-49 mh alman lazım. MSI Afterburner'ın ekran görüntüsünü paylaşabilir misin?Yaptım fakat mh değerlerinde bir değişiklik olmadı.
Emin misin? Bu ayarlarla 48-49 mh alman lazım. MSI Afterburner'ın ekran görüntüsünü paylaşabilir misin?
Hocam alttaki tik isaretine basman lazım once.
Kaç fanli hangi model bilmiyorum ama 40-50 arası iyi olur. Kasa içinde mi, oda sıcaklığı nedir gibi bilgilere göre daha da düşebilir tabi.En fazla kaç olması iyi olur benim açımdan
yaptım fakat mh değerlerinde bir değişiklik olmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.