RTX 3060 mining performansı düşürülüyor!

NVIDIA'da karta sınırlama mining kilidi getirsin açmak için ise yüksek mebla para gerektirsin.
Performans düşürülmesi yeterli bir önlem ama daha da düşürülmesi gerekli. Düşürülmeli ki mining özel kartlar satılsın. Hem ayranım dökülmesin hem belim bükülmesin diye normal kartlarla kazım yapıyorlar ki bu işin kar oranı düştüğünde kartları ellerinden çıkartabilmek için. Çok garip gerçekten, umarım çözülür bu sorun.

Performans düşürülmesi yeterli bir önlem ama daha da düşürülmesi gerekli. Düşürülmeli ki mining özel kartlar satılsın. Hem ayranım dökülmesin hem belim bükülmesin diye normal kartlarla kazım yapıyorlar ki bu işin kar oranı düştüğünde kartları ellerinden çıkartabilmek için. Çok garip gerçekten, umarım çözülür bu sorun.
İyi valla hocam (mining)telegram gruplarında rtx 3060 alınmaz falan yazmaya başladılar umuyorum ki bizim gibi kasa almak isteyenlere nasip olur inşallah.

4500₺ gibi bir bütçem var, kara kara düşünür oldum. En ucuzu bile olsa almak istiyorum ama hayal gibi duruyor maalesef. :(
RTX 3060 Ti 4700 liraya bulunuyordu, umarım bir 3060 kart alabilirim.

Biraz geç kaldınız sanki :)

Biraz geç kaldınız sanki :)

Düzenlemede fark etmediğimi belirttim zaten. Yaklaşık bir buçuk saat oldu konu açılalı. Anasayfanıza yeni düşmüş olabilir.

Süper bir karar olmuş bide tam çıkış tarihine yakın mükemmel :D
4500₺ gibi bir bütçem var, kara kara düşünür oldum. En ucuzu bile olsa almak istiyorum ama hayal gibi duruyor maalesef. :(
RTX 3060 Ti 4700 liraya bulunuyordu, umarım bir 3060 kart alabilirim.
Alınacak kardeşim daha uygun çıkması bile muhtemel şu haberden sonra ...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı