Mining özel kartlar gelecekmiş diye okudum.Fiyatları düşürür ama kripto paraları düşürmez ben şahsen AMD'den Bitcoin ETH için özel kartlar bekliyordum NVIDIA hata yaptı bence.
Hata falan yapmadı. NVIDIA çıkarıyor zaten madenci (mining) özel kart.Fiyatları düşürür ama kripto paraları düşürmez ben şahsen AMD'den Bitcoin ETH için özel kartlar bekliyordum NVIDIA hata yaptı bence.
Hata falan yapmadı. NVIDIA çıkarıyor zaten mining özel kart.
Mining özel kartlar gelecekmiş diye okudum.
3060'ın fiyatı düşük olsun yeter benim için.
Zaten NVDIA'nın istediği de bunu son kullanıcıya benimsetmek. Alıcıya acilen alınması gerektiği hissi yaratmak. Mayıs ayı gibi piyasada 3060'tan bol bir şey olmayacağına iddiaya girerim.Fiyatlar 4000 TL'den başlar bence stok gelince hemen alın çünkü stoklar bitecektir.
Zaten NVIDIA'nın istediği de bunu son kullanıcıya benimsetmek. Alıcıya acilen alınması gerektiği hissi yaratmak. Mayıs ayı gibi piyasada 3060'tan bol bir şey olmayacağına iddiaya girerim.
Anında alıcam. 00:01 olduğu gibi.Mining özel kart gelecekse sorun yok.
Fiyatlar 4000 TL'den başlar bence stok gelince hemen alın çünkü stoklar biticektir.
25 Şubat saat 20:00'da çıkıyor.Anında alıcam. 00:01 olduğu gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.