RTX 3060 nasıl kırılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de başlığı görünce mining sınırını aşmayı istiyor falan sandım, 470.05 kur diyecektim.

İçine kırmadan da inceleyip bakabilirsin, tornavida diye bir icat var.

Git çakmakla yak, söndür. Üstüne zıpla sonra git çekiçle ez ez yere fırlat.

İç mimarisini gözünle göremezsin milyarlarca transistör o küçücük çipte. Söyleyebileceğim çok şey var ama bu konu onaylanmasına rağmen ceza yemek istemiyorum. Yorumsuz gerçekten...

3060'ın yerini tutamaz ama incele istersen böyle bir şey.

Bir F alabilir miyim ekran kartım bugün yandı 7 yıllık emektar.

Dosya Ekleri

• IMG_20210324_182120.jpg
    118 KB · Görüntüleme: 68

Ben de işlemcide bakmak istiyorum ve onun için 10.000TL'lik kartı çöpe atmaya gerek yok. 20-40 TL arası eski işlemciler var onlardan birini alıp bakacağım size de tavsiye ederim böyle yapmanızı.

3060'ın yerini tutamaz ama incele istersen böyle bir şey.

Bir F alabilir miyim ekran kartım bugün yandı 7 yıllık emektar.
Benim yanan Ati Radeon HD 5450 1gb ekran kartı geldi aklıma bunu görünce...

Bir kaç gün önce yurt dışından ekran kartı alacak birine bana da alabilir misin yazdığım için uyarı yedim.

Ben de işlemcide bakmak istiyorum ve onun için 10.000TL'lik kartı çöpe atmaya gerek yok. 20-40 TL arası eski işlemciler var onlardan birini alıp bakacağım size de tavsiye ederim böyle yapmanızı.

Ben hepinize anlatayım nasıl bir şey olduğunu içinde hiçbir şey göremeyeceksiniz. Milyarlarca transistörden bahsediyoruz. Görmeniz mümkün değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…