RTX 3060 nasıldır?

Makaleler
8
Yer
Dünya
Hepinizin bildiği gibi 25 Şubat'ta 3060 çıkıyor, bununla alakalı birkaç sorum olacak:
1) Sizce çıktıktan sonraki stok durumu nasıl olacak?
2) Fiyatı yaklaşık ne olacak?
3) Performansı nasıl olacak?
4) Bir de bilgisayar toplayacak kişiyi sizce ne kadar uyarmak lazım? Kart çıktığı an alınmalı mı yoksa biraz beklense de bulunur mu? Malum her taraf fırsatçı ve miningci dolu.
@fryzen @Mithat Berhan @Nakerosu @BerkayZ87 @246941 @Kayseri Mantısı @Rambo Okan Güler @Samotne Ciasteczka @Motionless IN White @HABAR @hadwiger Özellikle sizin bu sorularla alakalı cevaplarınızı merak ediyorum.

1-) Bir ihtimal GameGaraj gibi yerlerde 2-3 saat stokta olabilir. Bir ihtimal de 12'lik sürümü hortumlanıp 6'lık sürümü kalabilir.

2-) 329$. Düzgün fiyattan çıkarsa 4300 TL civarı satışa çıkar. Yoksa 5500-6000 TL'leri görürüz.

3-) Bunun hakkında çok araştırma yapmadım ama 2070S seviyesinde bir karttır diye tahmin ediyorum.

4-) Fiyatı uygunsa havada kapsın. Diğer türlü uzun süre bulması zor olacak.

İlk gün stoklar olur, ışık hızında biter ve fiyat ikinci stoklarda ikiye katlanır.
4000 lira görürsek sevinir miyiz, pek umudum yok açıkçası. Gamegaraj'da INNO3D ve Palit'in ucuz modelleri 3500 civarına satılır belki.
3) Performansı nasıl olacak?
2070S'in biraz üstünde konumlandırılmış olması gerek.
4) Bir de bilgisayar toplayacak kişiyi sizce ne kadar uyarmak lazım? Kart çıktığı an alınmalı mı yoksa biraz beklense de bulunur mu? Malum her taraf fırsatçı ve miningci dolu.
Mayıs ayına kadar beklenebilecekse beklenebilir, onun haricinde 3500 lira gibi fiyatlardan çıkacak olursa tercih edilesi. Yurt dışından getirme seçeneği de düşünülebilir.

Çıktığı gibi biter.

4500-5000 arası bir şey bekliyorum.

Direk alsın derim. 12 GB VRAM var kartta miningciler için nimet adeta.

1) Stok bulunur.
2) Normalde ederi 3060 Ti'nin ilk zamanlarına bakacak olursak 3060 Ti en ucuz modeli 4700 TL'ye QP'de vardı, 3060 için 4000 TL ama şu dönemde mümkün durmuyor pek. Çıkarsa ne güzel olur.
3) 2070S ayarında bekliyorum.
4) Fiyat uygun çıkarsa alınabilir, yoksa da ucuzlamasını bekleyebilirler. Acelesi olanlar zaten havada kapacaktır pahalı da olsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı