RTX 3060 nasıldır?

Fiyat şu an maalesef öyle yüksek ki 6500 liraya çıksa yine ucuz olacak. O yüzden kart olsun yeter gibi bir durumda şu an sistemin sahibi.

1-) Bir ihtimal GameGaraj gibi yerlerde 2-3 saat stokta olabilir. Bir ihtimal de 12'lik sürümü hortumlanıp 6'lık sürümü kalabilir.

2-) 329$. Düzgün fiyattan çıkarsa 4300 TL civarı satışa çıkar. Yoksa 5500-6000 TL'leri görürüz.

3-) Bunun hakkında çok araştırma yapmadım ama 2070S seviyesinde bir karttır diye tahmin ediyorum.

4-) Fiyatı uygunsa havada kapsın. Diğer türlü uzun süre bulması zor olacak.
Dediğiniz fiyat bandına pek sahip olacağını düşünmüyorum umarım yanılırım.

Amazon'dan da almayı düşünebilirsiniz. Daha ucuz olur.
Amazon derken düz Amazon mu yoksa Almanya sitesi/satıcısı üzerinden mi?
Hocam forumda da bayağı deneyenler var ama sıra gelir mi bilemiyorum. Birden fazla ülkeden tonla sipariş varken adamlar haftada bir 2-3 kart koyarlar, öyle bir durumda da piyango tutturmak gibi olur.

Hocam forumda da bayağı deneyenler var ama sıra gelir mi bilemiyorum. Birden fazla ülkeden tonla sipariş varken adamlar haftada bir 2-3 kart koyarlar, öyle bir durumda da piyango tutturmak gibi olur.
Nitro+'ın stoğu var. Üstelik 3070'ten daha iyi bir kart ve en üst modeli.

15-20 günde size ulaşır diye tahmin ediyorum.

Nitro+'ın stoğu var. Üstelik 3070'ten daha iyi bir kart ve en üst modeli.

15-20 günde size ulaşır diye tahmin ediyorum.
Kaç lira oluyor bu şimdi? Bir de gümrük takılması falan yapar mı?
Oranın kargo ücretleri genelde uçuyor ama bakacağız hocam sağolun.

1613461454984.png

7031 TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı