RTX 3060 oyundayken 82 derece normal mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
HP Support tarafından yüklenmiş bir video. Dizüstü bilgisayarlarda genelde işlemci ve ekran kartının soğutma blokları tek parça halinde oluyor. Yani zaten ikisine aynı anda erişim sağlanıyor.

Çoğu markada, zarar vermediğin sürece garanti dışı kalmıyor. İstersen firmaya sorabilirsin.

Hocam ben biraz eskide kaldım galiba :D Daha 1-2 sene önceye kadar eski acer aspire laptopumu kullanıyordum, orada cpu için fanın yanında iki vida söküp çıkartabiliyordun. Gpu daha komplike oluyor diye biliyordum. Yeni sistemlerde öyle ise ne güzel. Garanti kapsamında ise uygulanabilir bir yöntem tabii ki.

Merhaba herkese, HP Victus 16 oyuncu laptopu kullanmaktayım. İşletim sistemim i7 12700H, ekran kartım ise RTX 3060. oyun oynarken undervolt yapmama rağmen CPU 72 derecelere çıkıyor, GPU ise bir süreden sonra 82 dereceleri görüyor. Termal macununu yeni değiştirdim fakat bir şey değişmedi. Bu değerler normal mi? Teşekkürler.

Arkadaşımın Monster undervolt la 97c° görüyor normal yani 82 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı