Huck2434 Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 598 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #1 Dün hiçbir şey yoktu bugün PC'yi açtığımda ekran kartı 1 dakika olmadan 80 dereceleri geçiyor. Herhangi bir elektrik kesilmesi falan olmadı acaba neden böyle bir şey olabilir?
Dün hiçbir şey yoktu bugün PC'yi açtığımda ekran kartı 1 dakika olmadan 80 dereceleri geçiyor. Herhangi bir elektrik kesilmesi falan olmadı acaba neden böyle bir şey olabilir?
KS KS Huck2434 Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 598 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #21 Canopat dedi: Herhangi bir virüs buldu mu? Genişletmek için tıkla... 14 adet virüs buldu hocam kayıt defretinden falan. Ama ekran alamadım atardım yoksa buraya. Artı 0 Eksi
Canopat dedi: Herhangi bir virüs buldu mu? Genişletmek için tıkla... 14 adet virüs buldu hocam kayıt defretinden falan. Ama ekran alamadım atardım yoksa buraya.
F FuryanD Decapat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 544 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #22 Format atabilirsin daha saglıklı olur. Artı 0 Eksi
KS KS Huck2434 Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 598 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #23 FuryanD dedi: Format atabilirsin daha saglıklı olur. Genişletmek için tıkla... Sorun şu an için çözüldü anlık sıcaklık değerlerim 33'e kadar geriledi teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
FuryanD dedi: Format atabilirsin daha saglıklı olur. Genişletmek için tıkla... Sorun şu an için çözüldü anlık sıcaklık değerlerim 33'e kadar geriledi teşekkür ederim.
Zalplex Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 625 Çözümler 5 19 Ekim 2022 #24 Huck2434 dedi: Sorun şu an için çözüldü anlık sıcaklık değerlerim 33'e kadar geriledi teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam Mining Virüsü yemiş olmalısınız geçmiş olsun sevindim çözüldüğüne. Artı 0 Eksi
Huck2434 dedi: Sorun şu an için çözüldü anlık sıcaklık değerlerim 33'e kadar geriledi teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam Mining Virüsü yemiş olmalısınız geçmiş olsun sevindim çözüldüğüne.
F FuryanD Decapat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 544 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #25 Zalplex dedi: Evet hocam Mining Virüsü yemiş olmalısınız geçmiş olsun sevindim çözüldüğüne. Genişletmek için tıkla... Hocam hatırladınız mı geçen forumda PC donmasıyla ilgili denk gelmiştik yine oldu mu sizde? Artı 0 Eksi
Zalplex dedi: Evet hocam Mining Virüsü yemiş olmalısınız geçmiş olsun sevindim çözüldüğüne. Genişletmek için tıkla... Hocam hatırladınız mı geçen forumda PC donmasıyla ilgili denk gelmiştik yine oldu mu sizde?
Zalplex Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 625 Çözümler 5 19 Ekim 2022 #26 FuryanD dedi: Hocam hatırladınız mı geçen forumda PC donmasıyla ilgili denk gelmiştik yine oldu mu sizde? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam bir kere ve tekrar Minecraft oynarken oldu bende çözümü Minecraft Launcher'ı silerek buldum ve sorun düzeldi iki gündür donmuyor. Artı 0 Eksi
FuryanD dedi: Hocam hatırladınız mı geçen forumda PC donmasıyla ilgili denk gelmiştik yine oldu mu sizde? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam bir kere ve tekrar Minecraft oynarken oldu bende çözümü Minecraft Launcher'ı silerek buldum ve sorun düzeldi iki gündür donmuyor.
laptopdakiamdişlemci Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 1.287 Çözümler 5 19 Ekim 2022 #27 Zalplex dedi: Fanları kontrol edin dönmüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum RTX 3060 Zero fan modunda çalışıyor zaten boştayken. Fanlar kapalıyken bile Max 50 derece görecektir boşta. Artı 0 Eksi
Zalplex dedi: Fanları kontrol edin dönmüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum RTX 3060 Zero fan modunda çalışıyor zaten boştayken. Fanlar kapalıyken bile Max 50 derece görecektir boşta.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #28 Huck2434 dedi: 14 adet virüs buldu hocam kayıt defretinden falan. Ama ekran alamadım atardım yoksa buraya. Genişletmek için tıkla... Hangi program ile tarattınız? Artı 0 Eksi
Huck2434 dedi: 14 adet virüs buldu hocam kayıt defretinden falan. Ama ekran alamadım atardım yoksa buraya. Genişletmek için tıkla... Hangi program ile tarattınız?
KS KS Huck2434 Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 598 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #29 yapiz dedi: Hangi program ile tarattınız? Genişletmek için tıkla... malwarebytes hocam. Artı 0 Eksi
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #30 Huck2434 dedi: Malwarebytes hocam. Genişletmek için tıkla... Tam tarama modunda yaptıysanız sorun yoktur. Gene de emin olmak isterseniz kaspesky ile de yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Huck2434 dedi: Malwarebytes hocam. Genişletmek için tıkla... Tam tarama modunda yaptıysanız sorun yoktur. Gene de emin olmak isterseniz kaspesky ile de yapabilirsiniz.