RTX 3060 performansı neden bu kadar düşük?

• Konuyu başlatan Wetttt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.574
Testlerde 2070S ile kafa kafaya görünüyor. Gelecek güncellemelerle 2070S'i geçecektir. Gigabyte RTX 3060 alan biri olarak başka alternatifim olmadığı için aldım. Elimdeki RX 590'ı sattım ve kartsız kaldım. İkinci el satın almak istemiyordum. Biraz da şans yüzüme güldü diyebilirim.

Kaba olacak ama çöp bir kart 12 GB VRAM gereksiz kart güçsüz bu kartta ne yapacak 12 GB VRAM'i 6 GB koy geç. 4K kartı değil 2K da değil 12 GB VRAM hangi oyun kullanacak? 1080p de

Kaba olacak ama çöp bir kart 12 GB VRAM gereksiz kart güçsüz bu kartta ne yapacak 12 GB VRAM'i 6 GB koy geç. 4K kartı değil 2K da değil 12 GB VRAM hangi oyun kullanacak? 1080p de
Haklısınız bu chipset için 12 GB çok gereksiz. Lakin bunu bir kenara bırakacak olursak 1080p oyuncusu olarak performansı beni tatmin ediyor açıkçası.

Haklısınız bu chipset için 12 GB çok gereksiz. Lakin bunu bir kenara bırakacak olursak 1080p oyuncusu olarak performansı beni tatmin ediyor açıkçası.
Hocam 1080P için RTX 2060 SUPER modeli de tatmin ediyor. Buradaki mevzu tatmin edip etmemesi değil. Buradaki mevzu yeni nesil bir kartın nedense eski nesil kart gücünde olması.

Ben de 1080p oyuncusuyum gittim RX 6800 XT aldım, normalde RTX 3090 alacaktım sonradan vazgeçtim. Dediğim gibi RTX 3060 2070s gücünde bir kart olması lazımdı.

@SON FX BÜKÜCÜ

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda RTX 3060 ve 2070 Super arasında 4-5 FPS var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda ise RTX 3060 RX 5700XT'yi geçiyor.

Bu videolar doğru mu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı