RTX 3060 R5 5600 G sistemi satıp ortalama bir PC ve telefon almak mantıklı mı?

szep

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Şu anki bilgisayarımın RTX 3060, Ryzen 5 5600G, 16 GB RAM, 500GB M.2 SSD özellikleri var. Bana çok fazla geliyor ve satmak istiyorum. Satıp daha düşük özellikli bir PC alıp arta kalan parayla da telefon almak istiyorum, mantıklı mı? (Şu anki telefonum Redmi Note 8 Pro.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun için gayet yeterli bir sistemin var. Telefondan bekleme oyun performansı falan oynayacağın oyunu aç bilgisayarda oyna. Ayrıca o kadar yüksek bir sistem de değil yakında sıradanlaşacak o sistem.
Pil performansı kötü. Oyunlarda da ara sıra kasma yapıyor ama genel olarak iyi.

Hocam oyun için gayet yeterli bir sistemin var. Telefondan bekleme oyun performansı falan oynayacağın oyunu aç bilgisayarda oyna. Ayrıca o kadar yüksek bir sistem de değil yakında sıradanlaşacak o sistem.

Hocam sorun şu; babam sınav haftası diye 2 haftadır bilgisayarı açtırmıyor. Yaz tatilinde de oynatmıyacağım dedi karnem kötü gelirse. Karnem de çok kötü. Boş boş yatacak PC benim işime de yaramaz. Oysa 4 senedir beklediğim bilgisayarım ile yaz tatilinde doya doya oynamak için bekliyordum. Hiç olmazsa bir Samsung S21/s20fe alırım kalan paraya da nasıl bir PC alabilirsem alırım diye düşündüm :(.

Hocam sorun şu; babam sınav haftası diye 2 haftadır bilgisayarı açtırmıyor. Yaz tatilinde de oynatmıyacağım dedi karnem kötü gelirse. Karnem de çok kötü. Boş boş yatacak PC benim işime de yaramaz. Oysa 4 senedir beklediğim bilgisayarım ile yaz tatilinde doya doya oynamak için bekliyordum. Hiç olmazsa bir Samsung S21/s20fe alırım kalan paraya da nasıl bir PC alabilirsem alırım diye düşündüm :(.
Telefonla oynaman da izin vereceğini sanmıyorum hocam. Ayrıca telefonda en fazla ne oynayabilirsin o da var.

Bilgisayarın yeni olduğuna göre ışıklı kasa. Işık yoksa amd tarafında telefondan bilgisayara bağlanma olayı vardı oyun oynayabiliyordun. Onu söyleyecektim ama yapacak bir şey yok.
Batarya da alabilirsin aslında Note 8 Pro güçlü bir telefon bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı