Benim derdim direkt 4060 Ti 1080P'de darboğaz yapar mı? VRAM'den bağımsız. Zaten VRAM niye darboğaza etki etsin. Ama internette buldum yapmıyor sanırım. Bütçemi biraz aşıyor ama koydum bir köşeye güzel duruyor teşekkürler.

5600, 4060 Ti darbogaz yapmaz.

25k 3060 olmaz zaten. Bari 4060 Ti 16 GB olsun 8 GB olmayacaksa.

Güç kaynağını belirli bir süre sonra değiştirmesi gerekebilir.
Teşekkürler bilgi için bunu da değiştirince yüksek oluyor fiyatı.

5600, 4060 Ti darbogaz yapmaz.

25k 3060 olmaz zaten. Bari 4060 Ti 16 GB olsun 8 GB olmayacaksa.
Hocam iyi güzel sistem 28k. Her türlü bütçemi aşıyor bütçem 20-25k. PSU da değiştiriyim desem yanarım. Maalesef hala 3060 daha mantıklı gibi. Ama para çıkabilicek gibi olursam değerlendiricem. Ama PSU kısmı canımı sıktı. Teşekkürler

Son düzenleme:
Teşekkürler bilgi için bunu da değiştirince yüksek oluyor fiyatı.

Hocam iyi güzel sistem 28k. Her türlü bütçemi aşıyor bütçem 20-25k. PSU da değiştireyim desem yanarım. Maalesef hala 3060 daha mantıklı gibi. Ama para çıkabilecek gibi olursam değerlendireceğim. Ama PSU kısmı canımı sıktı. Teşekkürler.

Sogutucu cikartabilirsiniz, 1K eksilir. Simdi?

Stok soğutucu ile o CPU bana dayanmaz. Aktif kodlar CPU'yu 2 saat 100'de 100 kullandığı oluyor. Rahat 80 dereceleri görür gibi. Soğutucuyu çıkarsam da harici almam gerekecek.

25k bütçe ile madem yuksek VRAM lazim, 3060 12 GB ile saglam islemci olabilir.

25k bütçe ile madem yuksek VRAM lazim, 3060 12 GB ile saglam islemci olabilir.
Ya da 22k'lara falan kaliteli bir sistem de olabilir.

Ama önümüzdeki haftalarda alacağım sistemi belki diğer sistemde bir indirim olursa veya ben karar değiştirirsem belki ona da tekrar bakarım 16gb vram hoşuma gitti bütçemi aşmasa güzelmiş

Ya da 22K'lara falan kaliteli bir sistem de olabilir.

Ama önümüzdeki haftalarda alacağım sistemi belki diğer sistemde bir indirim olursa veya ben karar değiştirirsem belki ona da tekrar bakarım 16 GB VRAM hoşuma gitti bütçemi aşmasa güzelmiş.

26k verebilir misin? Sistemi ozellestirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı