- Makaleler
- 4
Evet hocam Power testi. Test sırasında ulaştığı Value / Minimum / Avg/ Maximum şekilde liste.Power testi değil mi bu? Ayrıca test sırasındaki fotoğraf değil mi?
Evet hocam Power testi. Test sırasında ulaştığı Value / Minimum / Avg/ Maximum şekilde liste.Power testi değil mi bu? Ayrıca test sırasındaki fotoğraf değil mi?
Sistem kaç watt çekiyor?Evet hocam Power testi. Test sırasında ulaştığı Value / Minimum / Avg/ Maximum şekilde liste.
GPU 170, CPU 95W çekiyor. Diğer bileşenleri bilmiyorum. Yaklaşık 300-320W çekiyor tahminim maksimum.Sistem kaç watt çekiyor?
Sistem tam yükteyken o değerleri veriyosa fazla iyi. HWmonitor yükleyip oradan da bakabilir misin?GPU 170, CPU 95W çekiyor. Diğer bileşenleri bilmiyorum. Yaklaşık 300-320W çekiyor tahminim maksimum.
Sistem tam yükteyken o değerleri veriyosa fazla iyi. HWmonitor yükleyip oradan da bakabilir misin?
Vallahi değerler fazla iyi seviyede. Eğer sensörler hatalı değilse gayet iyi duruyor.Eki Görüntüle 2567289
Tekrar 3 dakika yaptım hocam. GPU yine 170, CPU 90-100W arası çekti. Dediğim gibi 300-320W arası çekiyordur sistem.
Benim kerata hala iş görüyor desenizeVallahi değerler fazla iyi seviyede. Eğer sensörler hatalı değilse gayet iyi duruyor.
Benim kerata hala iş görüyor desenizePSU almayı ertelemek sorun yaratır mı bu değerlere göre sensörlerde problem yoksa sizce? Yani en azından bu 1 yıl içinde alsam diye düşündüm.
Yük ne kadar az olursa problem o kadar az olur diye düşünüyorum. GPU 170W değil de en ağır oyunlarda 120-140W çekiyor. CPU da 50-65W arası. Sıcaklıklar da cabası. Yarın temizleyeceğim hava falan tutacağım toz temizliği. CW sesi de kesildi. Kesiliyor, geri geliyor. Zaten kabloda sorun varsa yılbaşına kadar almam PSU.Teknoloji biraz da şans işi. Eğer değerler gerçekse ve şansınız varsa gideri var gibi duruyor.
Muhtemelen bir şey olmaz. Hava tutarken fanı tut.Yük ne kadar az olursa problem o kadar az olur diye düşünüyorum. GPU 170W değil de en ağır oyunlarda 120-140W çekiyor. CPU da 50-65W arası. Sıcaklıklar da cabası. Yarın temizleyeceğim hava falan tutacağım toz temizliği. CW sesi de kesildi. Kesiliyor, geri geliyor. Zaten kabloda sorun varsa yılbaşına kadar almam PSU.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.