RTX 3060 - R5 5600 vs RTX 4060 - R5 5500

BaranMiller

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 4-5 güne kasa alacağım. RX almıyorum. Uzun ömürlü istiyorum. Oynayacağım oyunlar Roblox, Valorant, CS 2 vb. eski hikayeli oyunlar ve yeni hikayeli oyunlar oynarım. Şu an için bu 2 sistemden birisini düşünüyorum. 4060 8 GB VRAM olduğundan dolayı biraz uzak bakıyorum. 4060'lı sistemde 5500 mevcut 3060'da ise 5600 mevcut. Hangisi daha mantıklı olur? 5600 alırsam kule tipi soğutucu alacağım ve taksitten dolayı sadece Gaming.Gen.TR ve Vatan'dan alacağım. Çevre birimler hazırda bekliyor. Kasa yok. Sizce ne alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
4060 8 GB VRAM günümüz 1080p oyunculuk için gayet yeterli hocam. 3060 ve 4060 arasından 4060 tercih etmenizi öneririm. Ayrıca 4060 & R5 5500 olan sistemde işlemciyi yükseltemiyor musunuz?

Ayrıca bütçeniz nedir?

Hocam bütçenizi söylerseniz daha iyi sistem bulabiliriz.

Hocam 25k ama taksit seçenekleri önemli vade farksız.

4060 8 GB VRAM günümüz 1080p oyunculuk için gayet yeterli hocam. 3060 ve 4060 arasından 4060 tercih etmenizi öneririm. Ayrıca 4060 & R5 5500 olan sistemde işlemciyi yükseltemiyor musunuz?

Ayrıca bütçeniz nedir?

Hocam Gaming.Gen.TR'de buldum ama pahalı diyen oldu 5600 ve Galax 4060 23K.

Merhaba 4-5 güne kasa alacağım. RX almıyorum. Uzun ömürlü istiyorum. Oynayacağım oyunlar Roblox, Valorant, CS 2 vb. eski hikayeli oyunlar ve yeni hikayeli oyunlar oynarım. Şu an için bu 2 sistemden birisini düşünüyorum. 4060 8 GB VRAM olduğundan dolayı biraz uzak bakıyorum. 4060'lı sistemde 5500 mevcut 3060'da ise 5600 mevcut. Hangisi daha mantıklı olur? 5600 alırsam kule tipi soğutucu alacağım ve taksitten dolayı sadece Gaming.Gen.TR ve Vatan'dan alacağım. Çevre birimler hazırda bekliyor. Kasa yok. Sizce ne alabilirim?

5600 yanında gelen 3060 12 GB ise mantıklı sayılır.

Hocam 25k ama taksit seçenekleri önemli vade farksız.

Hocam Gaming.Gen.TR'de buldum ama pahalı diyen oldu 5600 ve Galax 4060 23K.
Bu sistem varken pahalı tabii. Taksitte kolaylik yok ama sanirim. Bu donemde vade farksiz F/P sistem bulmak zor. Bildigim bir tek gaming.gen var onda da suan F/P sistem yok.

Bu sistem varken pahalı tabii. Taksitte kolaylik yok ama sanirim. Bu donemde vade farksiz F/P sistem bulmak zor. Bildigim bir tek gaming.gen var onda da şu an F/P sistem yok.

Taksit yapınca çok fazla biniyor para. Ekran kartı RX. Önerin için teşekkür ederim ekran kartı NVIDIA olsaydı taksit ise vade farksız olsaydı iyi olurdu.

25bine bak daha makul sistem önermişler, DDR5 AM5 sistem al.

25 bine sistem önerir misin 2 site seçeneğim var ya Gaming.Gen.TR'ya da vatan Tebilon'daki sistemde RX kart var ve vade farkı var ondan dolayı o sistemden vazgeçtim.

Taksit yapınca çok fazla biniyor para. Ekran kartı RX. Önerin için teşekkür ederim ekran kartı NVIDIA olsaydı taksit ise vade farksız olsaydı iyi olurdu.

25 bine sistem önerir misin 2 site seçeneğim var ya Gaming.Gen.TR'ya da vatan Tebilon'daki sistemde RX kart var ve vade farkı var ondan dolayı o sistemden vazgeçtim.
RX kart olunca ne oluyor hocam çöp mu oluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı