RTX 3060 sıcaklığı 80C oluyor

Yapabiliyorsan ekran kartına undervolt yapmanı tavsiye ederim. Belki 60~65 derecelere kadar düşürebilirsin. Ben bu şekilde yaptım. Gayet iyi sonuç verdi.

Buyuk ihtimalle kasayla ilgilidir sorun ekran kartindaysa s*cdin. Bende de 3060 12gb var boşdayken fanları bile dönmüyor daha 1 hafta oldu diyorsan aldigin yere geri gotur onlara durumu anlat onlar halleder nasil olsa

Kasa içinin fotoğrafını atabilirmisin buraya

Ekran kartı ikinci el mi?

Ekran kartının modelini de yazsaydın keşke. Bazı model var 80 derecede çalışır bazısı 70 derecede. Aldığın yere götür baksınlar. Burada da yetersiz bilgi verip sorunun çözülmesini bekleme.

Kasanın linkine baktım, kasanın önden hava alması 0 a yakın , kasanın ön kapağını sök, toz filtresi yapabileceğin bir şey bul, en kolay bulabileceğin şey, sineklik telleri, onu kasaya silikon ya da çift taraflı bant ile yapıştır. Sorunun çözülür. Kasanin on tarafı komple fan dolu olsa bile fanlara hava alacak bir nokta bırakmamış tasarımcılar. Bende de başka bir rampage modeli vardı. Ön kısım metal di sanayide kestirmek zorunda kaldım , 10-12 derece sıcaklık düşüşü oldu.

Son düzenleme:
kasanda sanırım 3 adet 120mm lik fanlar var, olabilirki ekran kartın için o fanlar yetmiyor en az 4 yapman gerekebilir yani 4 fanlı boş kasa alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…