RTX 3060 sistem 10.599 TL

@Emre_77 Demek ki sen geç görmüşsün. Benim takıldığım nokta, 7/24 ve bot olayı. Saçma sapan şeyler söylüyorsunuz. Denk gelen aldı işte.
Saçma sapan şeyler konuşan sensin. Takılınacak bir şey yok. Senden başka her şeyden habersiz sadece forumda denk gelip de alan kaç kişi var? İlla ki 1-2 kişi denk gelip alacak peki ya gerisi? Video dün gece yayınlanmış, o saatten beri pusuda olanlar var, sayfada uzun süre 200-300 küsür kişi sayfayı inceliyor bildirimi vardı. Peşine düşüp pusuda bekleyenin alma ihtimali çok daha yüksek, arada senin gibi bir iki kişi denk gelip alabilir ancak 2 kişi denk gelmiş diye denk gelen aldı diye bir şey yok. Alanlar çoğunluk olarak dünden beri pusuda olanlar. Uzatmaya gerek yok. Herkes gece gündüz pusuda bekleyemeyeceği için üzülünecek bir tarafı da yok. Sen denk gelmişsin diye sana söylenmeyen lafı üstüne alınıp savunmaya çalışıyorsun. Gerek yok.

Hocam direkt mi aldınız nasıl denk getirdiniz ?
Sistemi bu konudan gördüm. Girdim ve aldım düşünmeden.
Müşteri hizmetlerini arayıp konuşun bir problem olacağını düşünmüyorum ama teyit etmekte yarar var.
Yazan neyse onu söylüyorlar. Problem olacağını bende düşünmüyorum. Sadece başkalarında da aynı mı diye merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı