RTX 3060 sistem açılıp kapanıyor

Corwen2

Femtopat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 16 GB 3200 MHZ RAM
SSD veya HDD modeli
CRUCİAL 500 GB M2 SSD
Ekran kartı
ASUS DUAL 12 GB 192 BİT RTX 3060
Anakart
ASUS A520 M-K PRİME
İşlemci
R5 5500
Arkadaşlar 03.04.2023 tarihinde Adana Vatan Bilgisayar'dan hazır toplama kasa aldım. Temmuz ayına kadar sorunsuz kullandım hiçbir sorun çıkmadı fakat 22.07.2023 tarihinde gece oyun oynarken PC bir anda kendini resetledi bu sorun sürekli devam etti ve ben de sonraki gün satın aldığım şubeye değil başka şubeye götürdüm neyse sorunu belirttim ve bilgisayarı teslim edip gittim 2-3 gün sonra aradığımda bana bilgisayarda muhtemel parça arızası olacağı söylendi ve parçaları servise gitme kararı alındı önce RAM ve SSD gitti geldi sorunsuz çıktılar. Şimdi ise güç kaynağı ve anakart gitti onlar daha gelmedi hangi parçada arıza olduğunu bile bulamamışlar daha şu an neredeyse ekim ayına gireceğiz neredeyse 2.5 ay oldu sorunu daha çözemediler üstüne üstlük anakarttan SSD'yi çıkartırken SSD yuvasını kırmışlar servisten onun parasını istediler sustum ve ödedim fakat bu nasıl bir rezilliktir bu kadar zamandır nasıl sorunumu çözemiyorlar. Anlamış değilim. Sizce bu sorun neden kaynaklıdır? Yardım edebilir misiniz?

Ben büyük ihtimal güç kaynağından kaynaklı düşünüyorum 550W Thermaltake T25 versa modeli bu arada bilgisayar yük altında günlük minimum 10 saat çalışıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada arkadaşlar ben pc bozulmadan önce sabah bıos ayarlarından işlemciye undervolt yapmıştım gecesine bu olay olmuştu sonra tekrar defauld yapmıştım ama işte düzelmedi şubedekilerede böyle yaptığımı söyledim onlarda biosu sıfırlamışlar yeni windows kurmuşlar fakat birşey değilmemiş mavi ekran verip durmuş sürekli
Sistem rapor gunluklerini gorebilseydin iyi olurdu o sekil daha kolay anlasilabiliyor cunku.
maalesef bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…