RTX 3060 sistem alınır mı?

Dosya Ekleri

• CP.PNG
    CP.PNG
    306,5 KB · Görüntüleme: 55
Aynen karşim Google görsel.

Dostum peki ama ben sana CP2077 Ultra ayarlarda aaçmazsın demedim açarsın tabikiide ama Power tam güç çekemez yetersiz olur ve 25-30 FPS.
Dostum diyorum ki sana 250W TDP'si olan GTX780 ile 456W veren çok da iyi olmayan bir PSU ile kullanıyorum.
170W TDP'li kart Ultra'da ne kadara çıkacakta 650 yetmeyecek yahu?

işlemcin nedir?

Dostum peki ama ben sana CP2077 Ultra ayarlarda aaçmazsın demedim açarsın tabikiide ama Power tam güç çekemez yetersiz olur ve 25-30 FPS.

Acaba troll peşinde misin?

İşlemcin nedir?

i5 4460 dostum 85W TDP'si var.
Hatta 3600'ün 65W TDP'si var hani bilmiyorsan diye söyleyim.

Ya dostum kulaktan dolma bilgilerle lütfen insanları yönlendirme. Kalitesiz bir PSU'da bırak 650W'ı 750W bile yetmeyebilir. Kaliteli bir PSU'da 650W bile 3070'e yetiyor. Kaliteli olması önemli burada. Arkadaş gamegaraj yazmış galiba PSU'ya. Bu PSU tavsiye edilmez. Kimi saatli bomba der. Bu nedenle PSU'nun kesinlikle değişmesi gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı