Çözüldü RTX 3060 sistem aniden donmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ProTheDanger

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba;

Bilgisayarım daha dün düzgün çalışırken birden kasmaya başladı PUBG'de. Örneğin 135 FPS alırken ve %100 CPU kullanıyordu şimdi %35 CPU kullanıyor ve 20 FPS falan veriyor. Aynısı diğer oyunlarda da oluyor. Sadece oyun değil bilgisayarda genel bir sıkıntı var. Ekipman NVIDIA 3060 12 GB, i5 12400F, 16 GB RAM, stok fan. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun throttle sorunuymuş. Formumuzda daha önce bu konu üzerine açılan bir rehberi gönderip BIOS ve chipsetleri güncelledikten sonra oradaki ayarları yaparak tekrar test yapmasını istedim sıcaklıklar yüksek olunca termal macun yenilemesini istedim ve sorun çözüldü. Teşekkürler.

Rehber: Throttle Sorunları ve Çözümleri
Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.1.2.3 buradan indirip kuruyorsunuz hocam. Nasılsın kullanıldığını YouTube'dan izleyebilirsiniz. Basit bir işlem hocam.

Deneyeceğim birazdan.

Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.1.2.3 buradan indirip kuruyorsunuz hocam. Nasılsın kullanıldığını YouTube'dan izleyebilirsiniz. Basit bir işlem hocam.

Düzelmedi hala kasıyor ve CPU kullanmıyor.

CPU kullanmıyor bellekten kullanıyor CPU sıcaklığı 54 derece yanlış bir şey mi yaptım acaba anlamadım ki.

Deneyeceğim birazdan.

Düzelmedi hala kasıyor ve CPU kullanmıyor.

CPU kullanmıyor bellekten kullanıyor CPU sıcaklığı 54 derece yanlış bir şey mi yaptım acaba anlamadım ki.

Kaspersky indir ücretsiz. Virüs kapmışsın büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…