RTX 3060 sistem çöküyor

• Konuyu başlatan JR01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 57

JR01

Decapat
Daha fazla  
Masaüstünde bazen oyun oynarken ekran bir anda kararıyor, karıncalanıyor, sonrasında tuhaf tuhaf şeyler oluyor.
1761240523490.png

Sadece Win Tab ekranını görebiliyorum, aynı zamanda Windows butonuna bastığımda çıkan ekranı görebiliyorum. Masaüstü ve uygulama görüntüleri tamamen gidiyor.
Önceden oyun oynarken oluyordu sadece, artık sürekli olmaya başladı. FACEIT antivirüs yüzünden olduğunu okudum birkaç yerde, doğruluk payı nedir?
Ya da DP kablomda temassızlık olabilir mi? Ekran kartını yeni aldım, öncesinde AMD vardı.
Format atmadım, driverları silerken DDU da kullanmadım. Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım. Oyun zevkim kalmadı, ne olur yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstünde bazen oyun oynarken ekran bir anda kararıyor, karıncalanıyor, sonrasında tuhaf tuhaf şeyler oluyor.
Eki Görüntüle 2592516
Sadece Win Tab ekranını görebiliyorum, aynı zamanda Windows butonuna bastığımda çıkan ekranı görebiliyorum. Masaüstü ve uygulama görüntüleri tamamen gidiyor.
Önceden oyun oynarken oluyordu sadece, artık sürekli olmaya başladı. FACEIT antivirüs yüzünden olduğunu okudum birkaç yerde, doğruluk payı nedir?
Ya da DP kablomda temassızlık olabilir mi? Ekran kartını yeni aldım, öncesinde AMD vardı.
Format atmadım, driverları silerken DDU da kullanmadım. Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım. Oyun zevkim kalmadı, ne olur yardımcı olun.

Vallahi reis bu konularda pek bilgim yok ama yine de virüs olabilir yani buna benzer şeyler bende de oluyordu Kaspersky aldım virüsleri falan temizlettim şu anlık bir sıkıntı yok bende.

Eki Görüntüle 2592516

Hocam virüs gibi bir durum varsa en kesin yolu temiz kurulumdur. Driver kaynaklı olma olasılığı da var tabii ama benim tavsiyem temiz kurulum yapmanız. Hatta eğer mümkünse Windows 11'e geçiş yapın. Windows 10 artık güvenlik güncelleştirmesi almayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı