Çözüldü RTX 3060 sistem "DP no signal" ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KayraDemir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, GeForce RTX 3060 ekran kartım, AOC monitörüm var. Bugün bilgisayarı açtığımda DP no signal hatası veriyor. Belki tozdandir diye kasadaki kabloyu çıkartıp üfledim fakat düzelmedi. Sonra kasanın içini temizledim, yine düzelmedi. Sonra bir daha çalıştırmayı denedim ve ekran kartının altındaki fanlara baktığımda 7 saniye civarı çalışıp durduğunu fark ettim diğer fanlar durmuyor. Problem ne olabilir nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartını ve güç kablosunu yerine tam oturttuğuna emin misin? Bir kontrol et. Bir de sadece monitöremi sinyal gitmiyor yoksa diğer ekipmanlar da dahil mi?

Hepsi tam oturmuş. Klavye ve farenin ışıkları yanıyor sadece monitör.

Arkadaşlar tamirciye götürdüm, RAM'lerde oksitlenme oluşmuş.
Ram sorunun olabilir mi? Veya ekran kartının güç kablosunu çıkarıp taktınız mı? Anakartta bir ışık yanıyor mu?
Ramleri tek tek denedim hala aynı problem.anakartta ışık yanmıyor. Ekran kartının güç kablosundan kastını anlayamadım.

DP kablosunu ekran kartına takmadıysan ekran kartına takıp dene. Ekran kartının güç kablosunun tam takılı olduğundan emin ol.
Dp kablosu zaten ekran kartına bağlı.ekran kartının güç kablosu nedir?

Dosya Ekleri

• 51zK7HxqRDL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    51zK7HxqRDL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 26
Ekran kartını ve güç kablosunu yerine tam oturttuğuna emin misin? Bir kontrol et. Bir de sadece monitöremi sinyal gitmiyor yoksa diğer ekipmanlar da dahil mi?

Hepsi tam oturmuş. Klavye ve farenin ışıkları yanıyor sadece monitör.

Arkadaşlar tamirciye götürdüm, RAM'lerde oksitlenme oluşmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı