RTX 3060 Sistem düşük FPS veriyor

Semih ayvacı

Centipat
Daha fazla  
RAM
24gb
SSD veya HDD modeli
1tb ssd
Ekran kartı
3060 12gb
Anakart
gigabyte H410M H V3
İşlemci
İ3 10100f
Bu bilgisayarda bütün oyunlarda olması gereknden çok çok daha düşük FPS'ler alıyorum birkaç ay önce böyle değildi her şey normaldi şu anda bilgisayarı ilk açıp oynadığımda LoL'de 150-200 arası rahatlıkla oynuyorum ancak bilgisayar açık kaldığı sürece ve yeni maç girdiğim sürece bu sürekli düşüyor ve oynanmayacak bir seviyeye geliyor 30-40 FPS'ler. Bunun nedenini bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Driverlar güncel.

O zaman çok kurcalamayın bilen birine mesela bilgisayarcıya gösterin. Bilgisayarı bu haldeyken kullanmayın.

Borularda sıcaklık yoksa pompa bozulmuştur. Pompanın bağlantısı anakartta doğu yere takılı mı onu da bi kontrol edin.
kontrol ettim sanırım sıvı soğutma bozulduğundan dolayı düşük fps alıyordum sıvı soğutmayı çıkardığımda işlemciyi soğutacak bir şeyim kalmıyor stok fan yok yeni bir ürün almak zorundayım bir öneriniz var mıdır?

kontrol ettim sanırım sıvı soğutma bozulduğundan dolayı düşük fps alıyordum sıvı soğutmayı çıkardığımda işlemciyi soğutacak bir şeyim kalmıyor stok fan yok yeni bir ürün almak zorundayım bir öneriniz var mıdır?
Bir tane kule tipi fan yeter büyük ihtimalle. Tekrardan sıvı soğutmaya girip uğraşmayın isterseniz. Arada bir temizliğini yapar geçersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı