killau Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 97 10 Eylül 2023 #31 Ryanzed84 dedi: Hocam benim sistemimde 2060 var fakat CS de 400 - 300 arası alıyorum. Acaba sadece işlemciden mi kaynaklı arkadaşın sorunu bende biraz darboğaz yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... CS:GO'da bende o civarların biraz üstünde alıyorum ama cs 2'de 260 250 arası alıyorum
Ryanzed84 dedi: Hocam benim sistemimde 2060 var fakat CS de 400 - 300 arası alıyorum. Acaba sadece işlemciden mi kaynaklı arkadaşın sorunu bende biraz darboğaz yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... CS:GO'da bende o civarların biraz üstünde alıyorum ama cs 2'de 260 250 arası alıyorum
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 10 Eylül 2023 #32 Ryanzed84 dedi: i5 12600kf hocam düşük ayarlar Genişletmek için tıkla... Sen düşük ayarlarda oynuyorsun ve işlemcin iyi. O yüzden yüksek FPS değerlerin.
Ryanzed84 dedi: i5 12600kf hocam düşük ayarlar Genişletmek için tıkla... Sen düşük ayarlarda oynuyorsun ve işlemcin iyi. O yüzden yüksek FPS değerlerin.
gialen Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 337 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE 12GB RTX 3060 / RYZEN 5 5500 / 16GB HYPERX FURY RAM / GIGABYTE A520M K ANAKART Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #33 picl zhmey dedi: Ekran kartının sürücüleri güncel mi? Isı değerleri nasıl? Belki ısınıyordur diyeceğim ama bu işlemci çok ısınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam stok fan kullanıyorum CPB açıkken öyle bir ısınıyor ki...
picl zhmey dedi: Ekran kartının sürücüleri güncel mi? Isı değerleri nasıl? Belki ısınıyordur diyeceğim ama bu işlemci çok ısınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam stok fan kullanıyorum CPB açıkken öyle bir ısınıyor ki...
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 10 Eylül 2023 #34 gialen dedi: Hocam stok fan kullanıyorum CPB açıkken öyle bir ısınıyor ki... Genişletmek için tıkla... Çok ısındığı için işlemcin frekans düşürüyor, ve bu yüzden FPS'in düşüyor olabilir.
gialen dedi: Hocam stok fan kullanıyorum CPB açıkken öyle bir ısınıyor ki... Genişletmek için tıkla... Çok ısındığı için işlemcin frekans düşürüyor, ve bu yüzden FPS'in düşüyor olabilir.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 10 Eylül 2023 #35 gialen dedi: Hocam stok fan kullanıyorum CPB açıkken öyle bir ısınıyor ki... Genişletmek için tıkla... Isındığı için az performans veriyordur. SE 214 XTS hava soğutucu alabilirsin. Isınma sorununu çözer.
gialen dedi: Hocam stok fan kullanıyorum CPB açıkken öyle bir ısınıyor ki... Genişletmek için tıkla... Isındığı için az performans veriyordur. SE 214 XTS hava soğutucu alabilirsin. Isınma sorununu çözer.
killau Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 97 10 Eylül 2023 #36 gialen dedi: Hocam stok fan kullanıyorum CPB açıkken öyle bir ısınıyor ki... Genişletmek için tıkla... bütcen varsa bu sıvı soğutmayı almanı öneririm GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sivi Sogutucu | ITOPYA
gialen dedi: Hocam stok fan kullanıyorum CPB açıkken öyle bir ısınıyor ki... Genişletmek için tıkla... bütcen varsa bu sıvı soğutmayı almanı öneririm GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sivi Sogutucu | ITOPYA
gialen Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 337 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE 12GB RTX 3060 / RYZEN 5 5500 / 16GB HYPERX FURY RAM / GIGABYTE A520M K ANAKART Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #37 picl zhmey dedi: Isındığı için az performans veriyordur. SE 214 XTS hava soğutucu alabilirsin. Isınma sorununu çözer. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an CPB kapalı ve sıcaklık değerleri normal zaten ekran kartı Max 65 görüyor gördüğü zaman işlemcide 72 Max görüyor.
picl zhmey dedi: Isındığı için az performans veriyordur. SE 214 XTS hava soğutucu alabilirsin. Isınma sorununu çözer. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an CPB kapalı ve sıcaklık değerleri normal zaten ekran kartı Max 65 görüyor gördüğü zaman işlemcide 72 Max görüyor.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 10 Eylül 2023 #38 EVANESCENCE dedi: Çok ısındığı için işlemcin frekans düşürüyor, ve bu yüzden FPS'in düşüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bu yüzden. Ama 85 derecenin üstüne çıkması lazım frekans düşmesi için. Ama arkadaşın stok fanı varmış. O yüzden normal gibi. gialen dedi: Hocam şu an CPB kapalı ve sıcaklık değerleri normal zaten ekran kartı Max 65 görüyor gördüğü zaman işlemcide 72 Max görüyor. Genişletmek için tıkla... CPB açıp Afterburner ile ısı değerlerini paylaşır mısın? 72 derece stok fan için çok yüksek değil.
EVANESCENCE dedi: Çok ısındığı için işlemcin frekans düşürüyor, ve bu yüzden FPS'in düşüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bu yüzden. Ama 85 derecenin üstüne çıkması lazım frekans düşmesi için. Ama arkadaşın stok fanı varmış. O yüzden normal gibi. gialen dedi: Hocam şu an CPB kapalı ve sıcaklık değerleri normal zaten ekran kartı Max 65 görüyor gördüğü zaman işlemcide 72 Max görüyor. Genişletmek için tıkla... CPB açıp Afterburner ile ısı değerlerini paylaşır mısın? 72 derece stok fan için çok yüksek değil.
gialen Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 337 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE 12GB RTX 3060 / RYZEN 5 5500 / 16GB HYPERX FURY RAM / GIGABYTE A520M K ANAKART Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #39 gialen dedi: Hocam şu an CPB kapalı ve sıcaklık değerleri normal zaten ekran kartı Max 65 görüyor gördüğü zaman işlemcide 72 Max görüyor. Genişletmek için tıkla... CPB'yi unbound oynarken aşırı drop yediğim için kapatmıştım.
gialen dedi: Hocam şu an CPB kapalı ve sıcaklık değerleri normal zaten ekran kartı Max 65 görüyor gördüğü zaman işlemcide 72 Max görüyor. Genişletmek için tıkla... CPB'yi unbound oynarken aşırı drop yediğim için kapatmıştım.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 10 Eylül 2023 #40 killau dedi: bütcen varsa bu sıvı soğutmayı almanı öneririm GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sivi Sogutucu | ITOPYA Genişletmek için tıkla... 3 kuruş etmez. Bunun yerine İD-Cooling 224 XTS alsın daha iyi. Adında bile meymenet yok.
killau dedi: bütcen varsa bu sıvı soğutmayı almanı öneririm GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sivi Sogutucu | ITOPYA Genişletmek için tıkla... 3 kuruş etmez. Bunun yerine İD-Cooling 224 XTS alsın daha iyi. Adında bile meymenet yok.