RTX 3060 sistem Fortnite'ta düsük FPS veriyor

Gorkemm.jk

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, başlıkta da yazdığı gibi Fortnite da sabit düşük FPS ve ani droplar yaşıyorum fotoğraflarda ayarlarım mevcut lakin bu ayarları ne kadar düşürsemde bir şey fark etmiyor DirectX 12'den 11'e nedense alamıyorum ama sorunun bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. RTX 3060 Ryzen 5600 ve 16 GB RAM'li bir sistemle oynuyorum ama sorun tam olarak ne bilmiyorum. Ek olarak sıcaklık değerlerinde hiçbir sıkıntı yok.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    3,5 MB · Görüntüleme: 71
  • 2.png
    2.png
    291,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 3.png
    3.png
    303,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 4.png
    4.png
    273,2 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, başlıkta da yazdığı gibi Fortnite da sabit düşük FPS ve ani droplar yaşıyorum fotoğraflarda ayarlarım mevcut lakin bu ayarları ne kadar düşürsemde bir şey fark etmiyor DirectX 12'den 11'e nedense alamıyorum ama sorunun bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. RTX 3060 Ryzen 5600 ve 16 GB RAM'li bir sistemle oynuyorum ama sorun tam olarak ne bilmiyorum.

FPS'inizi daha düşük bir değere sabitlemeyi dener misiniz?

Denedim hocam 60 ve 144'e sabitledim ama sorun çözülmedi.

İşlemci veya ekran kartı kullanımını sık sık takip edin eğer çok yükseğe çıkarsa işlemci kullanımı bu yüzden drop yemenize neden olabilir aynı şekilde RAM kullanımınıza da sık sık kontrol edilmesi gerekiyor.

İşlemci veya ekran kartı kullanımını sık sık takip edin eğer çok yükseğe çıkarsa işlemci kullanımı bu yüzden drop yemenize neden olabilir aynı şekilde RAM kullanımınıza da sık sık kontrol edilmesi gerekiyor.

Farklı oyunlarda bir sıkıntı yaşamıyorum açıkçası sadece Fortnite da bu sıkıntı oluyor ve bu sorun son birkaç ayda gerçekleşti normalde rahat bir şekilde oynardım

Farklı oyunlarda bir sıkıntı yaşamıyorum açıkçası sadece Fortnite da bu sıkıntı oluyor ve bu sorun son birkaç ayda gerçekleşti normalde rahat bir şekilde oynardım.

Hocam grafikleriniz en yüksekte mi? Benmi yanlış görüyorum?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı