RTX 3060 sistem GTA 6 için yeterli mi?

Bende aynı GPU'ya sahibim. Oyunun sistem gereksinimlerine dair henüz bariz bir bilgimiz yok fakat mantık yürüterek düşünüyorum ki GTA 5'i yüksek ayarlarda 90-100 FPS arası oynayabiliyorken, tahmin ediyorum oyun çıktığında 3060 oyunu akıcı bir şekilde oynatmayı başaracaktır. Yüksek ayarları muhakkak temin edemez diye düşünüyorum fakat şu an sizde bulunan sisteme herhangi bir güncelleme yapmadan oyunu bir şekilde oynayabileceğinizi düşünüyorum.

Bende aynı GPU'ya sahibim. Oyunun sistem gereksinimlerine dair henüz bariz bir bilgimiz yok fakat mantık yürüterek düşünüyorum ki GTA 5'i yüksek ayarlarda 90-100 FPS arası oynayabiliyorken, tahmin ediyorum oyun çıktığında 3060 oyunu akıcı bir şekilde oynatmayı başaracaktır. Yüksek ayarları muhakkak temin edemez diye düşünüyorum fakat şu an sizde bulunan sisteme herhangi bir güncelleme yapmadan oyunu bir şekilde oynayabileceğinizi düşünüyorum.
Saç ve çim kalitesi gibi ayarlar lowda textureler highte rahat 60 fps oynatır bence.

Gta 5 oyun motoruyla yapılacağı için kaymak gibi gtx 1650 kullananlar bile low ve orta ayarlarda fps drop yemeden oynarlar diye düşünüyorum. Sadece gta6 ile gelecek olan bazı extrem görsel ayarları kapamak gerekir.

Saç ve çim kalitesi gibi ayarlar lowda textureler highte rahat 60 fps oynatır bence.
Muhakkak 3060 bir şekilde yeterli olacaktır. Ayrıca oyunun henüz sistem gereksinimleri bilmiyoruz ve DLSS gibi teknolojiler olacak mı benim bir bilgim yok açıkçası. Oyunda DLSS teknolojisi olursa zaten 3060 bir şekilde çok rahat yetecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı