RTX 3060 sistem için yükseltme önerisi

Miktarı 2 taksit olarak 3 ay sonra ödeyeceğim ilk taksidini.

Teşekkür ederim aslında amacım DDR4'ten çıkmadan GTA6'yı oynayabilecek kadar iyi bir güncelleme yapmak PC'ye 5700X ve belki de ekran kartında biraz bekleyerek 5700X 5070 ikilisini yaparım beni DDR5e kadar 4 5 sene götürürler diye umuyorum.

5700X'in 5070 kaldıracağından çok şüpheliyim ama çıktığı zaman anlarız. Genede hayırlı olsun.

4070 ile çalışır. 4080'i bilmiyorum. Hakkında bir test bulamadım.

Hocam tekrar rahatsız ettim kusura bakmayın. İşlemci yarın elimde olacak ancak bir soru işaretim var. Yeni işlemciyi takınca Windows'u sıfırdan temiz format atmam gerekir mi?

Hocam tekrar rahatsız ettim kusura bakmayın. İşlemci yarın elimde olacak ancak bir soru işaretim var. Yeni işlemciyi takınca Windows'u sıfırdan temiz format atmam gerekir mi?
Hayır gerekmez.

Chipset sürücünü silip yeni işlemciyi takınca bir daha kur.

Onu nasıl yapacağım ASUS'un toolu var mı Armoury Crate içinde veya sitesinde chipset için.
Anakartın sitesinden sürücü kısmından indireceksin. Kaldırmak için de denetim masasından kaldırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…