RTX 3060 sistem için yükseltme önerisi

Miktarın tümünü 3 ay sonra mı ödeyeceksin yani? Çünkü burada da bazı kartlarda vade farksız 3 taksit seçeneği var.

Miktarı 2 taksit olarak 3 ay sonra ödeyeceğim ilk taksidini.

Halada 5700x3D şansınız bulunuyor ilerisi için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim aslında amacım DDR4'ten çıkmadan GTA6'yı oynayabilecek kadar iyi bir güncelleme yapmak PC'ye 5700X ve belki de ekran kartında biraz bekleyerek 5700X 5070 ikilisini yaparım beni DDR5e kadar 4 5 sene götürürler diye umuyorum.

Teşekkür ederim aslında amacım DDR4'ten çıkmadan GTA6'yı oynayabilecek kadar iyi bir güncelleme yapmak PC'ye 5700X ve belki de ekran kartında biraz bekleyerek 5700X 5070 ikilisini yaparım beni DDR5e kadar 4 5 sene götürürler diye umuyorum.
5700X'in 5070 kaldıracağından çok şüpheliyim ama çıktığı zaman anlarız. Genede hayırlı olsun.

Hayırlı olsun o zaman, en sonda bütçeye bakıyor tabi. İlerisi için AM5'e genelde 7500f ile geçildiği için @He stole my money dediği gibi 7500f'in muadili 5700x3d alınıp AM4 parçalar bir süre daha kullanılabilir.

Hocam tekrar rahatsız ettim kusura bakmayın. İşlemci yarın elimde olacak ancak bir soru işaretim var. Yeni işlemciyi takınca Windows'u sıfırdan temiz format atmam gerekir mi?
Hayır gerekmez.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı