RTX 3060 sistem kaç TL eder?

28K'ya satılması ederinin o olduğu anlamına gelmiyor. Bende 2. elde RX590 sistemi 15k'ya satışa koyan gördüm şimdi o sistemin ederi o mu ? Tabiki değil. Tek diyeceğim madem bir bilgin yok boşa saçma sapan kafadan birşeyler sallayıp mesaj kasmaya çalışma. Yanlış biliyormuşum de çekil kenara.
Kafadan bişey sallamadım söylediğim gibi 2.elde bu fiyata koyanlar var tabiki ederi bu değil

Teşekkürler hocam 19.5k veya 20kya da 3060'lı alabiliyordum ama bütçemi aşıyordu keşke biraz daha kıyıp alsam diyorum şu an ama sistemimden memnunum. Sorması ayıp bir de Windows 10 Pro keyi item satıştan falan alsam nasıl olur hocam 20 TL'ye satan arkadaşlar var bu konuda ne diyorsunuz.
pc resetlenince gidiyor diye biliyorum

Kafadan bişey sallamadım söylediğim gibi 2.elde bu fiyata koyanlar var tabiki ederi bu değil
Tamam işte diyorum koyan var diye 28K yazıp geçme ozaman ilk başta yaptığın gibi boşa. Bende kendi 3070Tİ sistemimi 100bin TL'ye satışa koysam başkasına 100K mı yazacaktın satışa koyan var diye. Kimse sana kim kaç paraya koymuş sormuyor. Piyasası ne onu sormuşlar sana.

PC resetlenince gidiyor diye biliyorum.

Olmuyor hocam.

Tamam işte diyorum koyan var diye 28k yazıp geçme o zaman ilk başta yaptığın gibi boşa. Bende kendi 3070 Ti sistemimi 100bin TL'ye satışa koysam başkasına 100k mı yazacaktın satışa koyan var diye. Kimse sana kim kaç paraya koymuş sormuyor. Piyasası ne onu sormuşlar sana.

Hocam gerginleşmeye gerek yok. Size bir sorum olacak Windows 10 Pro keyi item satıştan falan alsam nasıl olur hocam 20 TL'ye satan arkadaşlar var bu konuda ne diyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı