RTX 3060 sistem kaç TL eder?

Kafadan bişey sallamadım söylediğim gibi 2.elde bu fiyata koyanlar var tabiki ederi bu değil

pc resetlenince gidiyor diye biliyorum

Kafadan bişey sallamadım söylediğim gibi 2.elde bu fiyata koyanlar var tabiki ederi bu değil
Tamam işte diyorum koyan var diye 28K yazıp geçme ozaman ilk başta yaptığın gibi boşa. Bende kendi 3070Tİ sistemimi 100bin TL'ye satışa koysam başkasına 100K mı yazacaktın satışa koyan var diye. Kimse sana kim kaç paraya koymuş sormuyor. Piyasası ne onu sormuşlar sana.

PC resetlenince gidiyor diye biliyorum.

Olmuyor hocam.

Hocam gerginleşmeye gerek yok. Size bir sorum olacak Windows 10 Pro keyi item satıştan falan alsam nasıl olur hocam 20 TL'ye satan arkadaşlar var bu konuda ne diyorsunuz.

3060 lı bir sisteme neden 18K verdin ki ? 20K civarına 4060'lı sistemler var.

Olmuyor hocam.

Hocam gerginleşmeye gerek yok. Size bir sorum olacak Windows 10 Pro keyi item satıştan falan alsam nasıl olur hocam 20 TL'ye satan arkadaşlar var bu konuda ne diyorsunuz.
bende olmuştu. kendimden biliyom

3060'lı bir sisteme neden 18k verdin ki? 20k civarına 4060'lı sistemler var.

Hocam dedim ama görmediniz. O zamanlar bütçeyi arttıramadım arttırabilsem 19.5k veya 20 k civarlarına cillop gibi 4060'lı toplardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…