RTX 3060 sistem Minecraft'ta 80 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Laptop olup olmaması fark etmiyor, öyle biliyorum. NVIDIA kontrol Paneli'ni açıp üst soldaki masaüstü sekmesine girin ve bildirim alanında GPU etkinliği simgesini görüntüle seçeneğini etkinleştirin. Daha sonra gizli simgelerden işaretlediğim yeri açın. Minecraft'a girin ve GPU etkinliği simgesinde Minecraft'ın olup olmadığını kontrol edin. Eğer orada Minecraft görünmüyorsa, bu, Minecraft'ın CPU kullandığı anlamına gelir. Eğer hala çözüm bulamazsanız, foruma tekrar yazın; size yardımcı olmaya çalışırım. 😊

Laptop olup olmaması fark ediyor senin dediğin APU işlemcilerde öyle benim işlemcim APU değil RTX 3060 kullanmak zorunda yani maalesef işe yaramaz. Hatta ss bırakayım

1736864753952.png

Laptop olup olmaması fark ediyor senin dediğin APU işlemcilerde öyle benim işlemcim APU değil RTX 3060 kullanmak zorunda yani maalesef işe yaramaz.

Anladım, ama söylediğim çözümü de denemenizi öneririm. Eğer orada Minecraft yoksa, arama çubuğuna grafik ayarları kısmına girip Minecraft'ı bulduktan sonra seçenekler bölümünden yüksek performans ayarını verebilirsiniz. Bu arada, oyundaki kare hızını (FPS) sınırsız yaptınız mı?

Anladım, ama söylediğim çözümü de denemenizi öneririm. Eğer orada Minecraft yoksa, arama çubuğuna grafik ayarları kısmına girip Minecraft'ı bulduktan sonra seçenekler bölümünden yüksek performans ayarını verebilirsiniz. Bu arada, oyundaki kare hızını (FPS) sınırsız yaptınız mı?

Minecraft gözüküyor yine de grafik ayarlarına girip performans moduna aldım fakat işe yaramadı normal olarak kare hızımda sınırsız

Donanım bilginiz çok sağlammış hocam ;D hayır yaşamıyorum.

Hocam Minecraft'ta 70 derece 60 FPS alıyorsanız boyle bir şey yasamanız normal bir şey :D yine de ben size birkaç çözüm daha vereyim. NVIDIA kontrol paneli > 3D ayarları > program ayarları'ndan Minecraft'a yüksek performanslı GPU'yu atadığından emin ol.

Hocam Minecraft'ta 70 derece 60 FPS alıyorsanız boyle bir şey yasamanız normal bir şey :D yine de ben size birkaç çözüm daha vereyim. NVIDIA kontrol paneli > 3D ayarları > program ayarları'ndan Minecraft'a yüksek performanslı GPU'yu atadığından emin ol.

Hocam 70 derece nerede yazıyor acaba ;D 47 derecede kartım FurMark testine soktum 68 dereceyi geçmedi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı