RTX 3060 sistem nasıl?

6700 XTli sistemin kasasını GT301 yaparak alabilirsiniz. İsteğe baglı PSU 650W yapılabilir biraz daha ileriye dönük olur.
monitörümün köşesinde G Sync Nvidia yazıyor. AMD Freesync destekliyor mu bilmiyorum. Ayrıca bazı arkadaşlar bu sisteme coil whine yapar dediler

Monitörümün köşesinde G-SYNC NVIDIA yazıyor. AMD FreeSync destekliyor mu bilmiyorum. Ayrıca bazı arkadaşlar bu sisteme coil whine yapar dediler.

Monitörünüzün modeli nedir ayrıca alma amacınız nedir sadece oyunsa kasasını değiştirerek haqqus 6700 XT sistemi öneririm.

Son düzenleme:
Monitörünüzün modeli nedir ayrıca alma amacınız sadece oyunsa kasasını değiştirerek haqqus 6700 XT sistemi öneririm.
LG Ultragear 27" 144hz 1ms IPS. Model ismini tam bilmiyorum, hatırlamıyorum. böyle bir resim koyayım ama yine de. Freesync var mı demek bu?

Dosya Ekleri

• 20230109_184150.jpg
    20230109_184150.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 22
Haftalardır sistem bakıyorum ve haftalardır bulamıyorum bütçe var sistem yok şaka gibi. Aklımı kaybedeceğim yakında. Şu üstteki arkadaşta gidip monitör modeli soruyor bir daha da konuya bakmıyor. Anlamıyorum şunu neden yapıyorlar her konumda aynı durum.

Alınabilir hocam lakin bu fiyata daha iyisi olduğu için önermiyoruz. İşlemci için soğutucunuz da yeterli gelmeyecek. Pişman olmanızı istemiyoruz.

Sistem önerir misiniz 3060'lı? Bir arkadaşım var her anakarta kötü diyor ASUS B450M k 2 gibi anakartlar bu sistemlere yetmiyor mu?

Alınabilir hocam lakin bu fiyata daha iyisi olduğu için önermiyoruz. İşlemci için soğutucunuz da yeterli gelmeyecek. Pişman olmanızı istemiyoruz.

Ayrıca HAQQUS-XT sistem de işlemciye soğutucu kullanmıyor Ve benim seçtiğim ahoranın kasası daha iyi (MSI MAG firge 101m). HAQQUS-XT'de de soğutucu yok ki ısınır ısınır diyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı