Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Nisan 2023 #11 TheMagicalGaylord dedi: Aslında düşünülebilir ama kendi topladığın hazır sistemlerden daha iyi olmaz mı? AMD DLSS ve RTX tarafında biraz kötü kalıyor diye biliyorum. Önceden de driverları kötüydü sanırsam. Genişletmek için tıkla... Eğer hazır sistemde kalitesiz psu,kasa,anakart ve ssd kullanılsaydı olabilirdi ancak attığım sistemdeki parçalar kaliteli.
TheMagicalGaylord dedi: Aslında düşünülebilir ama kendi topladığın hazır sistemlerden daha iyi olmaz mı? AMD DLSS ve RTX tarafında biraz kötü kalıyor diye biliyorum. Önceden de driverları kötüydü sanırsam. Genişletmek için tıkla... Eğer hazır sistemde kalitesiz psu,kasa,anakart ve ssd kullanılsaydı olabilirdi ancak attığım sistemdeki parçalar kaliteli.
BerkayDogan Hectopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #12 Hocam M.2 SSD için mutlaka 1TB modellerine bakın derin çünkü 512 GB modeline sahip olan ve oyun oynayan birisi olarak depolama alanı konusunda çok fazla zorluk çekiyorum açıkçası.
Hocam M.2 SSD için mutlaka 1TB modellerine bakın derin çünkü 512 GB modeline sahip olan ve oyun oynayan birisi olarak depolama alanı konusunda çok fazla zorluk çekiyorum açıkçası.