RTX 3060 12 GB için bence az. Ayrıca işlemci de iyi. Çok olmasa da 12K'nın biraz üstüne gider. Ancak hızlı satacaksa 12K ideal.
Alayım 12kya hemen.
Yanlış yaptınız. RTX 3060 sistemler ikinci elde 13K'nın aşağısına satılıyor. Sizinki 12 GB diye hadi 14K'ya satın. 25K'ya anca enai birisi alır o sistemi. Sıfır fiyatını baz almayın.Önerileriniz için sağ olun fakat arkadaşlar piyasadan hiç mi haberiniz yok sizin 23K ya topladım o zaman şu an 27.000 civari ediyor bizzat kendim şimdi hesapladım.
Amazon'da olsun, sahibindende olsun ben öbür ilanlara bakarak 25 bine ilana koydum yani böyle sistemleri 12K civarına satanı hiç görmedim.
Tam fiyatı 13 bin ₺ ideal.
Hızlı satış fiyatı 11-12 bin ₺ bence.
Facebook'ta alım/satım grupları var hepsine katıl koy orada daha hızlı satılır.
Yanlış yaptınız. RTX 3060 sistemler ikinci elde 13K'nın aşağısına satılıyor. Sizinki 12 GB diye hadi 14K'ya satın. 25K'ya anca enai birisi alır o sistemi. Sıfır fiyatını baz almayın.
O fiyatlara daha iyi kartlar alınabiliyor. Mesela RTX 4060.Yanlış yaptıysam kusuruma bakmayın fakat sizin kastettiğiniz 13K altı fiyat dediğiniz ekran kartının fiyatı. Tam kasanın fiyatı değil ki.
Piyasasının bir tık altına koyarsanız hemen satılır bence.
Şu anda hali hazırda RTX 4060 Ekran Kartlı sistem 16 bin ₺ satılıyor ve sıfır. Seninkini niye alsın insanlar? Sonuçta ilana verecek olan sensin koy bakalım aldığın fiyata kim alacak?Önerin için sağ ol ama kardeşim şaka mı yapıyorsunuz aldığım fiyata satmam bence de daha iyi olmaz mı ve 6 ay kullanılmış ayrıca sanki 5 yıl kullanılmış gibi yarı fiyatına düşürülmezki.
Yanlış yaptıysam kusuruma bakmayın fakat sizin kastettiğiniz 13K altı fiyat dediğiniz ekran kartının fiyatı. Tam kasanın fiyatı değil ki.
O fiyatlara daha iyi kartlar alınabiliyor. Mesela RTX 4060.
O fiyatlara daha iyi kartlar alınabiliyor. Mesela RTX 4060.
Şu anda halihazırda RTX 4060 ekran kartlı sistem 16 bin ₺ satılıyor ve sıfır. Seninkini niye alsın insanlar? Sonuçta ilana verecek olan sensin koy bakalım aldığın fiyata kim alacak?
Anladım ve plan güzel ancak bir eksiğiniz var; enai bir alıcıHocam mesela kartı 9K olarak baz alsam, işlemciyi 6K alsam, anakartı 3K, RAM 1.5k, SSD 1.5k desek toplam.
Tam yazarken şalter attı kusura bakmayın neyse hocam şimdi sade bir şekilde anlatayım: Ekran kartını 9k, işlemciyi 6k, anakartı 3K, SSD 1.5k, RAM 1.5k ve 1 hafta önce sıfıra aldığım 7K değerinde monitörüm var onu da 6K ya satsam oldu bana 28k, 2K mouseum var oda yeni iade talebi oluşturdum onu iade etsem +2K oldu bana 30k üstüne 4K eklesem param yetiyor fakat aklıma gelen bu plan mantıklı mıdır hocam.
@Benjamin the Ferel biraz karmaşık anlatmışım ama anlamadıysan tekrar anlatırım.
İşlemciyi nasıl 6k alıyorsun?Hocam mesela kartı 9K olarak baz alsam, işlemciyi 6K alsam, anakartı 3K, RAM 1.5k, SSD 1.5k desek toplam.
Tam yazarken şalter attı kusura bakmayın neyse hocam şimdi sade bir şekilde anlatayım: Ekran kartını 9k, işlemciyi 6k, anakartı 3K, SSD 1.5k, RAM 1.5k ve 1 hafta önce sıfıra aldığım 7K değerinde monitörüm var onu da 6K ya satsam oldu bana 28k, 2K farem var oda yeni iade talebi oluşturdum onu iade etsem +2K oldu bana 30k üstüne 4K eklesem param yetiyor fakat aklıma gelen bu plan mantıklı mıdır hocam.
@Benjamin the Ferel biraz karmaşık anlatmışım ama anlamadıysan tekrar anlatırım.
Yorumunuz için sağ olun fakat şöyle bir şey var dediğim fiyata 2. el bu sistemlerden aktif olarak satılıyor ve gün içerisinde aşırı az kullandım biraz fazla fiyata koymuş olabilirim fakat bence 25 değil de 21 - 22K uygun olmaz mıdır ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.