Çözüldü RTX 3060 sistem sürekli mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

berat070

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 12 gb amd r5500 16 gb ram 512 gb m.2 ssd 650 w psu
Minidump Rapor Linki
https://s2.dosya.tc/server31/d7z8dq/Yeni_WinRAR_ZIP_arsivi.zip.html
RAM
GoodRam 16 gb 3600 MHz cl16
SSD veya HDD modeli
Netac 256 gb
Ekran kartı
İnno 3D RTX3060 12 GB 192 BİT
Anakart
Asrock B450M-HDV
İşlemci
AMD Ryzen 5500
Öncelikle merhaba bilgisayarımda birkaç gündür mavi ekran alıyorum bu hata yüzünden bilgisayarcıya 3 defa gittim ve yine hata verdi. Bilgisayarımı Sinerji bilgisayardan 16 Kasım tarihinde almıştım ve o zamandan beri hiçbir hata almamıştım ama şu aralar sürekli veriyor bilgisayara format atıldı yeni SSD takıldı ama ona rağmen yine hata alıyorum hata tam olarak şöyle oluyor bilgisayarı açtıktan sonra internet şiferesini giriyorum 3-4 saniye sonra mouse donuyor ve bilgisayar mavi ekran hatası veriyor sistemimin özellikleri şu AMD Ryzen 5500 16 GB 3600 MHz CL16 RAM RTX3060 12 GB 192 bit ekran kartı 650W PSU 256 GB SSD mevcut sistemimde minidump dosyalarını aşağıya ekliyorum. Mavi ekran hata kodları şu şekilde DPC WATCHDOG VİOLATİON bu hatayı veriyor. Bu arada bilgisayarcı RAM ve SSD testini yaptığını söyledi ama bir hata bulamadığını söyledi acaba driverlerden mi kaynaklı diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gayet iyi monitör. Bence sen bir tamirciye göster.

Gösterdim bilgisayarcıya sanırım sorun internet adaptörünün driveri ile ilgili.

Arkadaşlar ben sorunu çözdüm gibi sorun internet adaptörlerinde biz eve yeni internet bağlatmıştık bu yeni internet benim adaptörlerimi desteklemiyor çünkü o adaptörler ile bağlanmaya çalıştığımda mavi ekran veriyordu ve bu yeni internet bağlanmadan önce bilgisayar hata vermiyordu sanırım sıkıntı adaptörlerde.
Gayet iyi monitör. Bence sen bir tamirciye göster.

Gösterdim bilgisayarcıya sanırım sorun internet adaptörünün driveri ile ilgili.

Arkadaşlar ben sorunu çözdüm gibi sorun internet adaptörlerinde biz eve yeni internet bağlatmıştık bu yeni internet benim adaptörlerimi desteklemiyor çünkü o adaptörler ile bağlanmaya çalıştığımda mavi ekran veriyordu ve bu yeni internet bağlanmadan önce bilgisayar hata vermiyordu sanırım sıkıntı adaptörlerde.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı