RTX 3060 sistem TLOU1'de 45-50 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11
Dostum evetde bence yine de normal değil sistem oyunu rahatlıkla kaldırabilecek yüksek grafikte oynatacak bir seviyede bu durumlarda FPS 80'lerde olması lazım.
Bir kaç ayar var doğrudan FPS etki ediyor eğer kısmazsa ciddi fps düşürür. Yerine göre 45-50 alması çok normal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benchmarking adlı YouTube kanalına gir, the last of us'ı arat. Videoda önerilen ayarları kullan. Optimizasyon için bir numaralı kanalım burası.

Birkaç ayar var doğrudan FPS etki ediyor eğer kısmazsa ciddi FPS düşürür. Yerine göre 45-50 alması çok normal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok sağ olun ilginiz için bu videoda ki ayarları deneyeceğim.

Çok sağ olun ilginiz için bu videoda ki ayarları deneyeceğim.

Ayarları denemen için atmadım hocam alınan FPS'leri göstermek için attım. Eğer ayar için video istiyorsan aşağıdaki videoyu dene.

Ayarları denemen için atmadım hocam alınan FPS'leri göstermek için attım. Eğer ayar için video istiyorsan aşağıdaki videoyu dene.

Eyvallah hocam iyi akşamlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı