RTX 3060 sistem toplama önerisi

Caglartts

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler başlıkta da belirttiğim gibi yeni bir sistem topluyorum ve elimde sadece kasa var çok bilgili değilim bu yüzden bana destek olursanız sevinirim.
Öncelikle aklımdaki sistemi size aşağıda belirteceğim bana yardımcı olursanız sevinirim.
Aklımdaki sistem:
Elimde sadece boş kasa bulunmakda markası:
Dark Guardian.

Satın almayı düşündüklerim:

ekran kartı:

MSI NVIDIA GeForce RTX 3060 Ventus 3X OC LHR 12 GB GDDR6 192 bits​

anakart:

ASUS Prime H510M-K Intel H510 3200 MHz (OC) DDR4 soket 1200 mATX anakart​

işlemci:

Intel Core i5-11500 2.7 GHz LGA1200 12 MB cache 65 W işlemci tray​

PSU:
(Aklımda bir fikir YÖK önerirseniz sevinirim) (PSU için bütçe 1200-2000TL)
Linkler:

Son düzenleyen: Moderatör:
İsteyebilirsin de çok daha pahalıya gelir. Mesela 4060TI alabileceğin yerde 3060 sistem toplarsın. Hiç mantıklı değil. Ama bütçem yok teker teker zamanla toplayacağım diyorsan bir şey diyemem.

İsteyebilirsin de çok daha pahalıya gelir. Mesela 4060TI alabileceğin yerde 3060 sistem toplarsın. Hiç mantıklı değil. Ama bütçem yok teker teker zamanla toplayacağım diyorsan bir şey diyemem.
evet malasef parça parça toplayacağım bütcem kısıtlı
önerdiğim parçalllar bir araya gelirmi sizce darboğaz yaparmı ?

Yok bence gelişi güzel toplanmış. İlla toplayacaksanız hazır sistemlerde toplanmışları referans alabilirsiniz. Bence işlemci AMD 5600 ve ekran kartı da 4060 olmalı. Kendi kendinize toplamaya çalışmayın referans alın. Bana sorarsanız hazır sistem alıp vade farklı 9 ay taksit falan yapın yine aynı paraya gelir zaten. O imkanınız da yoksa dediğim gibi 5600 4060 ikilisi giriş seviyesi olarak gayet iyi.

Hazır sistem almanız şart değil. Bütçe belirtirseniz ve sistemde istediğiniz özel parçalar varsa onları da yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
Bu arada topladığınız sistemi almayın sakın, seçilen parçalar kesinlikle fiyatını haketmiyorlar.
Son olarak elinizde sadece kasamı mevcut? Diğer sistem parçalarından elinizde olanlar neler var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı