L loreas00 Femtopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Bu sistemde Valorant'ta 100-150 FPS alıyorum anormal bir durum var. Yardımcı olur musunuz? Her türlü soruya açığım.
Bu sistemde Valorant'ta 100-150 FPS alıyorum anormal bir durum var. Yardımcı olur musunuz? Her türlü soruya açığım.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.103 Çözümler 13 2 Ekim 2024 #2 Sıcaklıklar ve başka oyunlarda durum nedir?
C CLUTCHLAROĞLU Zeptopat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 27 2 Ekim 2024 #3 loreas00 dedi: Eki Görüntüle 2321469 Bu sistemde Valorant'ta 100-150 FPS alıyorum anormal bir durum var. Yardımcı olur musunuz? Her türlü soruya açığım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı var driverlar güncelmi
loreas00 dedi: Eki Görüntüle 2321469 Bu sistemde Valorant'ta 100-150 FPS alıyorum anormal bir durum var. Yardımcı olur musunuz? Her türlü soruya açığım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı var driverlar güncelmi
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.676 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #4 RAM kısıtlamasını kapat
L loreas00 Femtopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #5 FutureLight dedi: Sıcaklıklar ve başka oyunlarda durum nedir? Genişletmek için tıkla... başka oyunlarda sorun yok gibi bi minecraft oynuyorum onda da 1k fps falan veriyor CLUTCHLAROĞLU dedi: Sıkıntı var driverlar güncelmi Genişletmek için tıkla... her hangi bir güncelleme yok herşey güncel Boran.o dedi: RAM kısıtlamasını kapat Genişletmek için tıkla... nereden?
FutureLight dedi: Sıcaklıklar ve başka oyunlarda durum nedir? Genişletmek için tıkla... başka oyunlarda sorun yok gibi bi minecraft oynuyorum onda da 1k fps falan veriyor CLUTCHLAROĞLU dedi: Sıkıntı var driverlar güncelmi Genişletmek için tıkla... her hangi bir güncelleme yok herşey güncel Boran.o dedi: RAM kısıtlamasını kapat Genişletmek için tıkla... nereden?
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.676 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #6 MSConfig önyükleme kısmından gelişmiş seçeneklere bas bellek üst sınırı tikliyse tiki kaldır
L loreas00 Femtopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #7 Boran.o dedi: MSConfig önyükleme kısmından gelişmiş seçeneklere bas bellek üst sınırı tikliyse tiki kaldır Genişletmek için tıkla...
Boran.o dedi: MSConfig önyükleme kısmından gelişmiş seçeneklere bas bellek üst sınırı tikliyse tiki kaldır Genişletmek için tıkla...
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.676 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #8 Valorant'ta veya NVIDIA GeForce denetim masasındaki kısıtlamaları kapat açıksa.
L loreas00 Femtopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #9 Boran.o dedi: Valorant'ta veya NVIDIA GeForce denetim masasındaki kısıtlamaları kapat açıksa. Genişletmek için tıkla... herhangi bir kısıtlama yok formattan sonra başladı bu olay sonra tekrar format attım duzeldi şimdi tekrar başladı
Boran.o dedi: Valorant'ta veya NVIDIA GeForce denetim masasındaki kısıtlamaları kapat açıksa. Genişletmek için tıkla... herhangi bir kısıtlama yok formattan sonra başladı bu olay sonra tekrar format attım duzeldi şimdi tekrar başladı
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.676 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #10 İşlemcinin sıcaklığı anormal olabilir. Veya Windows oyun modunu açmayı dene veya belki Windows 11'den kaynaklı bir durum olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor gelirse yazarım dostum.
İşlemcinin sıcaklığı anormal olabilir. Veya Windows oyun modunu açmayı dene veya belki Windows 11'den kaynaklı bir durum olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor gelirse yazarım dostum.