arka planda çalışan birşey yokNormalde 250-300 arası alman lazım ama niye böyle olduğunu anlamadım yapılacak her şeyi yapmış olmana rağmen. Belki arka planda açtığın uygulamalardan birisi ağır geliyordur PC ne. Arka planda çalışan uygulamaları kapatmayı dene.
Eki Görüntüle 2321469
Bu sistemde Valorant'ta 100-150 FPS alıyorum anormal bir durum var. Yardımcı olur musunuz? Her türlü soruya açığım.
Aslında CS Valorant gibi oyunlar işlemci tabanlı olduğu için işlemcinin hangi marka model olduğu önemli.
Ryzen 5 5600 yazıyor ya.
kaspersky beni korkutuyor, o yüklü değil şuan 1k fps veriyor valorantValorant'ta iken arka planda Kaspersky tarama yapıyor olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.