RTX 3060 sistem Valorant'ta bir anda donuyor

Valorant FPS 200-300 ama oynarken bir anda donuyor. 5-7 saniye sonra geliyor ya ölmüş oluyorum ya donmadan önce hangi yere yürüyorsam oraya doğru kendi kendine gitmiş oluyor. Maç içinde arada bir oluyor çok gıcık olmaya başladım. Ekran kartı güncel, Windows güncel sebebi nedir anlamadım. Başka oyunlarda olmuyor sadece Valorant da oluyor.

Sistem: i3 12100F. RTX 3060. 16 GB RAM. H610M h DDR4.

Valorant FPS 200-300 ama oynarken bir anda donuyor. 5-7 saniye sonra geliyor ya ölmüş oluyorum ya donmadan önce hangi yere yürüyorsam oraya doğru kendi kendine gitmiş oluyor. Maç içinde arada bir oluyor çok gıcık olmaya başladım. Ekran kartı güncel, Windows güncel sebebi nedir anlamadım. Başka oyunlarda olmuyor sadece Valorant da oluyor.

Sistem: i3 12100F. RTX 3060. 16 GB RAM. H610M h DDR4.

Ping yüzünden olabilir ping değerlerine baktınız mı eğer ondan değilse merak etmeyin diğer oyunlarda yoksa genelde Valorant bu tarz olayları genelde yeni yama ile düzeltiyor geçenlerde oyundayken bilgisayar kendini yeniden başlattı yani çok saçma bir oyun bu konularda endişilenmeyin %99 Valorant'tan kaynaklı bir sorundur.

Darboğaz olsa drop yerim, ayrıca FPS düşer falan anlaşılır. Bu bence öyle bir şey değil oyun gidip geldiğinde sağ üstte ağ sorunu yazıyor, düzeliyor sonra ama rekabet oynarken önemli yerlerde olunca çok can sıkıcı oluyor. En azından akla gelen çözüm varsa söyleyin de deniyeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı