B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #11 DearGround dedi: Bu bilgilere zaten sahibim iyi sosyaller dostum. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim CS2 eğer zorunlu RT'ye sahip olsaydı GTX 750 Ti ile oynayamazdım asıl sana iyi sosyaller dostum.
DearGround dedi: Bu bilgilere zaten sahibim iyi sosyaller dostum. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim CS2 eğer zorunlu RT'ye sahip olsaydı GTX 750 Ti ile oynayamazdım asıl sana iyi sosyaller dostum.
O Oswald Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #12 DearGround dedi: Tam eminlikle var veya yok demedim Işık ve yansımalardaki gelişmeyi ona bağladım ancak olmayabilir dedim, tam okumak lazım. Genişletmek için tıkla... Ben tam okudum hocam merak etmeyin. İlk başta biraz var deyip sonrasında emin olamamak... Neyse iyi sosyaller.
DearGround dedi: Tam eminlikle var veya yok demedim Işık ve yansımalardaki gelişmeyi ona bağladım ancak olmayabilir dedim, tam okumak lazım. Genişletmek için tıkla... Ben tam okudum hocam merak etmeyin. İlk başta biraz var deyip sonrasında emin olamamak... Neyse iyi sosyaller.