RTX 3060 sistemde ekran bir anda kırmızı oluyor

AlcheraGFX

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8GBx2 3200Mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston SA2000M 500GB M2
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
TUF 560M
İşlemci
i5 11600
Merhaba herkese,
Monitör olarak TV kullanıyorum ve ekranım bir anda kırmızılaşıyor. Ve HDMI çıkartıp takınca kimi zaman düzeliyor, kimi zaman düzelmiyor. Sorun HDMI kablosundadır diyeceksiniz başka HDMI kablosu taktım onda da aynı şeyi yaşadım. Sorun TV diyeceksiniz HDMI kablosunu çıkartınca gelen sinyal yok bildirisi gayet doğal renk tonlarında. Ekran kartım ASUS TUF RTX 3060 üç fanlı versiyonu. Sistemimi 6-7 ay önce Gaming.gen.tr'den aldım bu zamana kadar bir tek SSD'nin hızı normalinden bir tık alttaydı onun da üstüne düşmedim açıkçası. Sizin de aklınızda ekran kartımda problem vardır diye bir düşünce oluşmuştur diye tahmin ediyorum fakat aklımı kurcalayan tek şey şu bu. Yaşadığım şeyleri sanırım bilgisayarımı Windows 11'e güncelledikten sonra yaşamaya başladım ama emin değilim. YouTuber'lık ve editörlük yaptığımdan bilgisayarımı teknik Destek'e göndermek en son tercihim ama mecbursam göndereceğim elbette. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…