Sistemde bir anda ekran beyaz oluyor

hknst

Hectopat
PC'de takılırken genellikle Chrome'da sekmeler arasında geçiş yaparken böyle bir beyaz ekran çıkıp gidiyor. Son zamanlarda olmaya başladıönceden böyle bir şey yoktu Chrome'dan mı donanımdan mı anlamadım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle değil hocam slayt geçişleri sırasında oluyor. Masaüstünde de oluyor. Fakat o sorun giderildi sanırım. Mesela herhangi bir pencere açtınız diyelim, pencerenin üst kısmı beyaz şerit oluyor. :)

Peki bu sorun neden olabilir bilginiz var mı format attıktan sonra oldu belki de son güncelleme ile olmuştur format esnasında güncellemişti.

Peki bu sorun neden olabilir bilginiz var mı format attıktan sonra oldu belki de son güncelleme ile olmuştur format esnasında güncellemişti.
Bu sorun Windows 11 çıktığından beri var. Ve nedense Microsoft'ta "bilinen sorunlar" kısmında bu hata yok. Ya farkında değiller ya da düzeltemiyorlar. :)

Bu sorun Windows 11 çıktığından beri var. Ve nedense Microsoft'ta "bilinen sorunlar" kısmında bu hata yok. Ya farkında değiller ya da düzeltemiyorlar. :)

Ben bu sorun monitörden mi ekran kartından mı diye düşünmkten kafayı yemiştim 240Hz'e alınca oluyor hatta 120 de problem yok kesinlikle Windows 11 ile alakalı bir sorun mu yani ona göre oh çekeceğim.

Bahsettiğimiz sorun bu doğru anladım değil mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-10-13 saat 22.31.47_5ddff514.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-13 saat 22.31.47_5ddff514.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Geri
Yukarı